Deze boekentassen zijn mooi, hip én handig!

Deze boekentassen zijn praktisch én hip
Deze boekentassen zijn praktisch én hip

Op zoek naar leuke boekentassen die de kids te gek vinden, maar die vooral ook praktisch zijn? Wij vonden ze bij de Belgische webshop Littlethingz.be. Neem het hippe Belgische label Jeune Premier, dat je hier - naast een aantal andere mooie labels voor schooltassen -  vindt. Hippe, fashionable tassen in zoveel kleuren, prints en patronen: geweldig zijn ze! Een hit in Parijs, Rome en zelfs in Korea, en nu ook bij ons te koop.

Dat boekentassen een heus fashion statement kunnen zijn, kun je zien bij deze leuke boekentassen van Jeune Premier. Vrolijk, kleurrijk, on-trend en vooral... heel praktisch, want deze boekentassen zijn lekker stevig en bieden enorm veel opbergruimte. Niet alleen voor schoolboeken, maar ook voor bijvoorbeeld een iPad, laptop of een uitgebreide lunch. In dit filmpje kun je zien wat er zoal in de tas past! Echt grappig om te zien. Het label werd in 2012 opgericht door Hélène Fransen, die geen geschikte, lichte boekentas voor haar zoontje Ralph kon vinden toen hij naar school moest. Samen met haar man ging ze aan de slag en maakte ze zelf een tas die Ralp te gek vond, en die Hélène en haar man vooral heel praktisch vonden. Nu, jaren later, is Jeune Premier een ware hit op de Belgische schoolpleinen en kunnen ook Nederlandse kinderen kennis maken met dit toffe label!

Voldoende opbergruimte in de boekentassen
Voldoende opbergruimte in de boekentassen

De tassen zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal en ergonomisch gemaakt: ze ontlasten de schouders van de kinderen zoveel mogelijk en hebben schouderbanden die je op de millimeter kunt afstellen. Heb je een kleuter in huis? Kies dan voor een van de speciale boekentassen voor kleuters. Die zijn een slag kleiner en dus lichter. Goed om te weten: de tassen zijn gemaakt met respect voor mens & milieu.

Ook leuk, met goud en kersjes
Ook leuk, met goud en kersjes

Voor stoere jongens, voor hippe meiden, voor alle kids die een statement willen maken met hun schooltas: Jeune Premier heeft boekentassen in zoveel verschillende dessins, élk kind kan hier een favoriet exemplaar kiezen! Van haaien en auto's tot prints die geïnspireerd zijn op de catwalk. Check zeker ook al die andere leuke schooltassen van Littlethingz.be. Spiksplinternieuw en lekker stevig zijn de boekentassen van Stones and Bones, bijvoorbeeld. Ze hebben allerlei handige compartimenten, perfect voor het netjes opbergen van de schoolspullen. Verkrijgbaar in verschillende opdrukken. Welke boekentas gaat jouw oogappel kiezen? 

De boekentassen van Stones and Bones zijn mooi en stevig
De boekentassen van Stones and Bones zijn mooi en stevig

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)