Deze originele vakantiebestemmingen hebben nu nog plek!

Alles van chocolade in Slovenië
Alles van chocolade in Slovenië

Op vakantie, maar nog geen idee waarnaartoe? Deze originele bestemmingen (in binnen- én buitenland) hebben nu nog plek. Snel boeken!

Eerst deze leuke aanwinst die we bij onze Duitse zus tegenkwamen: Goodtravel.de. Hier stuitten we zomaar op Chocolate Village: een dorpje in Slovenië (weer eens iets anders!) waar alles draait om... chocolade! Van cosmetica tot workshops: hier kun je echt álles beleven rondom het thema chocolade. Mjam, dat wordt een héérlijke vakantie! Het leuke is dat zelfs de tiny houses van chocola gemaakt lijken te zijn. Ze gaan helemaal op in de natuur en bieden allemaal een fantastisch uitzicht op de directe omgeving. Wow.

Qurios Callantsoog
Qurios Callantsoog

Zon, zee strand... Ah wat is dat toch fijn. Qurios Callantsoog is een nieuw, stylish vakantiepark waar je deze moderne bungalows vindt. Zo, mooi hè. Deze luxe lodges liggen middenin de duinen, op steenworp afstand van het strand. Callantsoog is een leuke, relaxte badplaats. Niet te druk, maar wél heel gezellig!

Glamping in Appeltern
Glamping in Appeltern

We schreven het al eerder: pop-up campings zijn hotter dan hot. We hebben nog een paar heel leuke exemplaren gevonden die deze zomer nog plek hebben! Slapen in een toffe tent, onvergetelijk voor de kinderen én voor jezelf. Foodtrucks binnen handbereik, zat leuke dingen om te doen, nieuwe vrienden maken... Je wilt nooit meer terug naar je gewone leventje! Hier een paar van onze favoriete pop-up campings:
.
Glamp Outdoor Appeltern
Op deze plek aan het water is het altijd feest! Laat je lekker onderdompelen in een heerlijke festivalsfeer. Natuurlijk is er ook veel tijd om te relaxen! Kies uit een van de bijzondere tenten. Echt een heel leuke stek.

Glamp Outdoor Camp (op de Veluwe)
Vlak voordat ze vorig jaar voor het eerst opengingen, namen wij al een kijkje op deze pop-up camping. Echt een heerlijke plek om je vakantie door te brengen want je bent hier midden in de natuur op de Veluwe. Een glamping voor luxepaarden met de drie hottubs die je kunt boeken en alle leuke voorzieningen. Hup, boek meteen je plekje!

Glamp Outdoor Camp
Glamp Outdoor Camp

Bij Roompot.nl vind je heel veel geweldige tiny houses, glamping tenten, beach villa's en nog heel veel meer. Tip: is jouw favoriete locatie volgeboekt? Boek alvast voor de herfstvakantie, heb je straks ook weer wat leuks om naar uit te kijken!

Op naar Frankrijk
Lonkt het buitenland? La Grand'Terre is een leuke familiecamping op een prachtige plek in Frankrijk: vlakbij Ruoms, direct aan de rivier de Ardèche. Zwemmen, kanoën, suppen, relaxen: hier kan alles. En meer. Met heerlijke zwembaden en een overweldigende natuur. Echt een mooie stek, onthouden!

Check de leuke locaties bij Roompot!
Check de leuke locaties bij Roompot!

Meer inspiratie nodig? Lees dit blog over onze ultieme droomhotels :-)

In Zuid-Frankrijk is het ook fijn
In Zuid-Frankrijk is het ook fijn

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)