Deze kraamcadeaus zijn duurzaam én origineel

Zo leuk, deze duurzame kraamcadeaupakketten
Zo leuk, deze duurzame kraamcadeaupakketten

Grote trend in babyland: duurzame kraamcadeaus. En dat is niet heel gek, want je wenst de pasgeboren spruit natuurlijk een fijne start op een gezonde planeet. Suzanne en Marc van Meneer Koekepeer weten alles van duurzame kraamcadeaus. Met veel aandacht en goede smaak stellen zij kraamcadeaupakketten samen waarbij alle producten verantwoord geproduceerd zijn. En zijn de kersverse ouders echte vintage liefhebbers? Dan kun je kiezen voor een cadeaupakket met een vintage item. Deze nostalgische cadeautjes worden persoonlijk uitgekozen door Suzanne die in kringloopwinkels ware vintage schatten op de kop tikt. Liever een los item bestellen? Dat kan ook!

We kennen ze allemaal: van die mensen die op de een of andere manier op markten en in kringloopwinkels de echte schatten weten op te duiken. Ik heb zo'n vriendin. Zijn we samen in een kringloopwinkel, pikt ze zonder moeite een prachtige Max Mara jas uit het rek, of een fantastische flared seventies broek. En ik? Ik zie door de bomen het bos niet, duik alleen maar kledingstukken op die het nét niet zijn en verlaat gedesillusioneerd de winkel. In tegenstelling tot vriendin. Ik heb me er al lang bij neergelegd: ieder zijn talent. Suzanne van Meneer Koekepeer is ook zo'n cherry picker. Ze houdt van nostalgie, duurzaamheid en weet precies wat kersverse ouders leuk vinden. Niet zo gek dus dat de webshop, die ze samen met haar man Marc runt, een groot succes is onder liefhebbers van duurzame babyspullen en vintage schatten. En helemaal gelijk natuurlijk, want waarom zouden tweedehands baby- en dreumescadeaus minder leuk zijn dan nieuwe? Moet je eens kijken: zo'n houten hamertje tik, xylofoon of zo'n loophondje van hout, dat je vast nog kent uit je eigen jeugd. Met deze (nieuwe kraamcadeaus én vintage items) kun je je eigen cadeau samenstellen.

Van feestelijke slinger tot nostalgische vintage cadeaus
Van feestelijke slinger tot nostalgische vintage cadeaus

Duurzame lifestyle

Om gulle gevers te helpen in het keuzeproces (want ohhh wat is dat lastig) stellen Marc en Suzanne prachtige duurzame cadeaupakketten samen. Super makkelijk natuurlijk om het samenstellen van een mooi en duurzaam kraamcadeau uit te besteden aan specialisten. En dat zijn Marc en Suzanne. Samen met hun twee zoontjes kiezen ze voor een groene, duurzame lifestyle. Ze zijn klimaatsupporter, ondernemen zo duurzaam mogelijk en sinds kort kun je ook een boom toevoegen aan je gekozen cadeaupakket. Dit doet Meneer Koekepeer in samenwerking met Trees for All, die de bomen in speciale projecten plant in Nederland en Sulawesi.  En heel leuk zijn de kraamcadeau verrassingspakketten waar je ook voor kunt kiezen. Hierbij geef je zelf aan welk bedrag je wilt uitgeven aan het kraamcadeau en Meneer Koekepeer stelt een mooi pakket samen. Hoe leuk! Wat zo fijn is: koop je hier een kraamcadeau, dan weet je gewoon dat het goed zit, op alle fronten. En da's toch een fijne gedachte.

De populaire Koekepeertjes
De populaire Koekepeertjes

Koekepeertjes

Nog een leuke tip! Meneer Koekepeer ken je misschien van de Koekepeertjes. Dit is verrassend strooibeleg in oker/roest/olijf, dat Meneer Koekepeer in samenwerking met Stadsgenootjes heeft gemaakt. Weer eens wat ander dan de standaard blauw met witte of roze met witte muisjes. Koekepeertjes zijn vegan en glutenvrij en zijn superlekker en feestelijk op beschuit, maar ze knallen er ook lekker uit op een boterham of in de yoghurt. Maakt het feest helemaal compleet.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe tips, toffe shops, leuke adresjes en inspirerende blogs! 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)