Deze kerstpakketten zijn leuk én duurzaam

Deze kerstpakketten zijn leuk én duurzaam
Deze kerstpakketten zijn leuk én duurzaam

Kerstpakketten zijn er in vele soorten en maten, maar hoe vind je een kerstpakket dat goed bij jouw bedrijf past? Dat is voor veel ondernemers een lastige vraag. Naast dat je natuurlijk een leuk kerstpakket wilt aanbieden, wil je vanzelfsprekend ook dat het duurzaam is. Maar wat houdt een duurzaam kerstpakket precies in? Wij vertellen het je.

Wat is een duurzaam kerstpakket?
Kies je voor een duurzaam kerstpakket? Dan draag je gelijk jouw steentje bij aan het milieu. Bij duurzame kerstpakketten wordt er gedacht aan het milieu, zowel bij de inhoud als bij de levering ervan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een duurzaam kerstpakket van Fitbox. Deze kerstpakketten bevatten biologische en fairtrade producten. De kerstpakketten bevatten cadeaus die geschikt zijn voor langdurig gebruik. Ook wordt er voor de verpakking gebruik gemaakt van recyclebaar materiaal.

Waarom kiezen voor een duurzaam kerstpakket?
Er kunnen meerdere overwegingen zijn bij het kiezen van kerstpakket. Als eerst kan het milieuaspect meewegen; je wilt niet dat jij met jouw kerstpakket schade toebrengt aan het milieu, bijvoorbeeld doordat er niet gedacht wordt aan de materialen en inhoud van het kerstpakket.
 
Ook kan het zijn dat je op zoek bent naar producten die lang meegaan. Jouw werknemer wil mogelijk niet alle cadeaus direct gebruiken. Ook dit is een reden om te kiezen voor een duurzaam kerstpakket. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een fairtrade kerstpakket met wereldgerechten, of voor een lekker biologisch kerstpakket. Voor ieder bedrijf is er een geschikt duurzaam kerstpakket.

Bereid je goed voor op de kerst!
Het duurt nog even, maar als werkgever moet je goed voorbereid zijn op de kerst. Je wilt immers niet dat jouw werknemers met lege handen komen te staan. Ontdek daarom het ruime aanbod aan duurzame kerstpakketten. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Fitbox en ontdek hoe jij kiest voor een duurzaam, origineel kerstpakket.
 
 
 
 
 
 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)