Deze industriële kasten wil jij ook!

Zó stoer!
Zó stoer!

Zo'n XXXL stoere kast; ik droom ervan. Bij Rootsmann.nl zie ik steeds zo'n geweldige kast voorbij komen; ik blíjf ernaar kijken. Maar helaas... ik heb er écht geen ruimte voor. Dan maar voor een iets kleiner formaat kiezen? Deze stellingkasten, lockerkasten en andere kasten van Rootsmann.nl zijn in elk geval allemaal stoer, industrieel en geen dertien-in-een-dozijn!

Zie de kast links op de foto. Een tijdje geleden zag ik deze prachtige, industriële stellingkast voor het eerst. Echt zo'n kast om van te dromen. Mag niet ontbreken in een grote leefkeuken, toch? Heerlijk lijkt me dat: zo'n kast waar ik mijn twee stapels lievelingsbordjes (allemaal anders!) kan uitstallen. En mijn favoriete theepotten. De koektrommel. En zo kan ik nog wel even doorgaan... Deze stellingkast is new vintage, oftewel: ziet eruit als vintage maar is nieuw. Ruim 1.80 meter breed en 2.17 hoog: wow! Met recht een blikvanger in je huis! Hij kost € 999,-. Of deze smallere stellingkast. Ook new vintage en kost € 399,-. Perfect voor in de Flavourites studio! We zijn net verhuisd met de studio (updates volgen later!) naar een nieuwe creatieve broedplaats in Utrecht, en ik zie deze kast er al helemaal staan... 

Schuin geplaatste boekenkast: leuk!
Schuin geplaatste boekenkast: leuk!

Deze industriële boekenkast vind ik ook erg leuk. het lijkt net een grote lijst waarin je boeken kunt plaatsen. Vooral zo bijzonder doordat hij schuin tegen de wand staat. Hij kost € 189,-. Mooi gemaakt hè!

En dan tot slot: deze instrumentenkasten in zachtgroen of zwart, gemaakt naar een ontwerp zoals je ze veel in de eerste helft van de 20e eeuw zag. Gemaakt van metaal, en lekker stoer. Ze kosten € 279,-. Hier heb je toch altijd wel een plekje voor in huis?

Echt héél toffe kasten...
Echt héél toffe kasten...

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)