Deze horloges zijn mooi én super handig!

Mooi van Michael Kors
Mooi van Michael Kors

Vroeger, ja vroegâh, had je nog een horloge om te kijken hoe laat het was. Tegenwoordig draag je een horloge als sieraad óf wil je juist een smartwatch om je stappen mee te tellen, te betalen of mee in te checken. Hoogste tijd dus om te kijken welke mooie horloges er op de Kerstmis wishlist mogen staan...

Natuurlijk zijn horloges vooral bedoeld om de tijd erop af te lezen, maar de laatste jaren hebben horloges - vooral door de komst van een wereldse uitvinding als de smartwatch - een heel nieuwe functie gekregen. Eerlijk is eerlijk: het is gewoon ontzettend handig om even snel het weer te checken, je mail te lezen of - er is steeds meer mogelijk - een betaling te verrichten met je horloge. Maar ik vind horloges vaak ook gewoon heel mooi. De finishing touch op je outfit, en voor mannen juist een stoer accessoire. Zeker met de feestdagen in het vooruitzicht is het ontzettend leuk om eens te checken wat de mooiste en nieuwste horloges van dit moment zijn...

Fashion alleskunner!
Fashion alleskunner!

Deze beauty van Michael Kors combineert het mooie met het aangename: hij ziet er prachtig uit én is van alle gemakken voorzien. Dit horloge is een sieraad om je pols, maar hij meet ook je hartslag, calorieverbruik, hij meet je slaapgedrag, je kunt ermee betalen en nog heel veel meer. Leuk: de wijzerplaat is ditgitaal verwisselbaar. Kun je 'm mooi afstemmen op je outfit!

Geen opsmuk
Geen opsmuk

De Fossil Q Venture is ook erg mooi, moet ik zeggen. Dit is nou wat ze zeggen een fashion smartwatch. Een perfecte combi met zowel een Android als iOs smartphone. Heel leuk: je kunt steeds weer kiezen voor een andere wijzerplaat. Ga je sporten? Dan kies je voor de sporty variant. Heb je een chic etentje? Dan pas je de wijzerplaat erop aan. Ook handig dat er een GPS tracksysteem in zit: kun je je hardlooprondjes ermee vastleggen!

Sportief met je Fitbit
Sportief met je Fitbit

Voor jou liever geen smartwatch, want heb je voldoende aan je telefoon? Is voor jou een horloge enkel en alleen een sieraad dat de tijd moet aangeven? Dan is deze van Oozoo een mooie keuze. Zeer betaalbaar (€ 49,95) en hij doet gewoon wat 'ie moet doen: de tijd aangeven. Ik vind 'm mooi subtiel!

Mooi klassiek van Tommy Hilfiger
Mooi klassiek van Tommy Hilfiger

Of wil je toch een Fitbit? Ik vind deze dan ook een aanrader. Mooi strak design. En een handige hulp op weg naar een gezonde(re) lifestyle. Nu ben ik ervan overtuigd dat als je gezonde wilt gaan leven de motvatie écht uit jezelf moet komen(anders is het vaak van korte duur). Maar hulpmiddelen zoals een Fitbit kunnen je wel echt helpen. Al is het maar doordat je elke dag ziet hoeveel stappen je zet en hoeveel water je drinkt, om maar een paar voorbeeldjes te noemen.

Zo'n horloge is natuurlijk een hartstikke goed cadeau-idee voor Kerstmis. Iets voor jouw lief misschien? Ook voor heren heeft Brandfield heel veel horloges en Smartwatches in het assortiment. Deze van Tommy Hilfiger vind ik tijdloos mooi. Check de hele collectie, ook de smartwatches!

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)