Deze hippe pop-up campings wil je écht bezoeken!

Bij de Buren
Bij de Buren

Het is dé hit van afgelopen zomers: vakantie op een hippe camping of beter nog: een pop-up camping. We hebben nu een 2023-update voor je!

Bij de Buren - Twente

Van 21 april tot 2 oktober is het hier chillen, feestvieren en bijtanken. Bij de Buren is een samenwerking van Glamp Outdoor Camp en Mölke, die heel slim the best of both worlds hebben gecombineerd. Als in: een heerlijk festiovalgevoel, maar wél lekker een zwembad erbij - ook wel zo leuk voor de kids. Een toffe kampvuurplek, maar ook opgemaakte bedden en het nodige comfort. lekker in de Twentse natuur, aan De Regge en met loeiende koeien om de hoek. Tipje: duik een paar dagen in de slow living experience en je bent voor tijden opgeladen!

Boetiek-tenten van Little Canvas Escape
Boetiek-tenten van Little Canvas Escape

Little Canvas Escape - Ameland

De boetiek-Belltenten van Little Canvas Escape vind je op het altijd leuke Ameland. Voetjes in het zand, wind door je haren, relaxen in stijl. Of, zoals ze bij Little Canvas Escape zelf zeggen: "Wij nodigen je uit voor een little escape. Een escape om even terug te gaan naar de basis en te genieten van de vrijheid en natuur. Dit alles gecombineerd met het comfort die de glamping op Ameland met zich mee brengt." Mmm... dat klinkt wel héél aantrekkelijk. En - yay - er is nog plek deze zomer! Wie neem jij mee?

Pop-up Camping Laguna Beach
Pop-up Camping Laguna Beach

 

 

Laguna Beach - Schoorl

Wat is de Noord-hollandse kust toch fijn. Lekker Hollands, no-nonsense en hip. Tenminste, als je bij pop-up surfdorp Laguna Beach (in de duinen van Schoorl) neerstrijkt. Hier kun je surfen, suppen, kiten en zwemmen maar ook bootcampen, yoga-lessen volgen of gewoon ongelooflijk relaxen. Er zijn 3-6 persoons family Bell tenten en Mongoolse yurts. Echt te gek! Een van onze vriendinnen was er vorig jaar, we krijgen een week lang elke dag enthousiaste appjes. Dus eh... nog een leuk vakantieadres nodig? Meteen boeken!

Camping Kallumaan bij Netl
Camping Kallumaan bij Netl

Kallumaan - Kraggenburg bij Netl

Hier is het zó leuk! Die modderglijbaan! De strandjes! De bamboejungle! Wacht even. Waar hebben we het over? Netl is de naam van een XXL natuurspeeltuin in Flevoland met twee kampeerterreinen. Nu hebben ze samen met foodfestival LepeltjeLepeltje bedacht dat het nóg leuker kan: er is een pop-up familiecamping aan het hele gebeuren toegevoegd met de naam Kallumaan. Kijk, dat klinkt goed. We waren ooit al eens in Netl en toen was het al top, maar met de foodtrucks, kunst en vele creatieve en sportieve activiteiten zoals strandyoga wordt dit een heerlijke vakantie voor iedereen. Je wilt nooit meer naar huis.

Surfkamp met de familie bij Ripstar op Ameland
Surfkamp met de familie bij Ripstar op Ameland

 

 

 

Surfkamp met de family op Ameland


Dit is ook leuk: bij Ripstar kun je op Ameland met de hele family leren surfen. Je verblijft op de stylish camping en bent overdag lekker actief in de weer met surfen of kitesurfen. 's Avonds is het natuurlijk tijd om lekker te relaxen of te feesten. Geweldig als je wat jongere kids hebt, of als je zelf ook wilt leren (kite)surfen. Superleuk!
.
.
Er zijn nog veel meer leuke pop-up campings! Mis je jouw favoriete adres? Laat het weten door een reactie in te sturen!
.
Is camping niets voor jou? Probeer glamping voor een luxere ervaring!

 

 

 Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe tips, toffe shops, leuke adresjes en inspirerende blogs!

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)