Deze herfst musthaves brengen warmte in huis

Deze herfst musthaves brengen warmte in huis
Deze herfst musthaves brengen warmte in huis

Nu de zomervakantie écht voorbij is, krijg ik alweer de herfstkriebels. Voordat de blaadjes van de bomen vallen en het echt frisser gaat worden, wil ik namelijk al een knus en warm nestje hebben. Dit najaar draait alles om het creëren van een thuis dat aanvoelt als een warme omhelzing. Check deze vijf herfsttrends en tover samen met interieurshop By Noth jouw woonruimte om tot een sfeervolle oase.

Aardse tinten

Bij de herfst horen voor mij echt kleuren die rechtstreeks uit de natuur lijken te komen. Ik ben dan ook heel blij dat warme tinten zoals terracotta, roestbruin, en mosgroen weer helemaal on trend zijn. Deze aardse kleuren brengen niet alleen warmte, maar geven ook een gevoel van rust en balans. By Noth heeft super mooie waxinelichthouders in aardse tinten. Perfect voor in een gezellig hoekje waar je met een kop thee kan genieten van de regenachtige dagen. Gooi ook een stapel beige en roestbruine kussens op je bank en je hebt al snel een interieur dat warm en herfstig aanvoelt.

Warme, aardse tinten
Warme, aardse tinten

Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen zoals hout, rotan en linnen blijven ook deze herfst populair. Ze geven je interieur een warme en rustieke look and feel. Ik hou zelf heel erg van onbewerkt hout en ruwe stoffen, super makkelijk om hier iets van toe te voegen. Een houten bijzettafel, rotan stoel of linnen gordijnen maken het al meteen een stuk aangenamer. Het mooiste van alles? Deze materialen zijn tijdloos en verouderen prachtig, waardoor je interieur met de jaren alleen maar meer karakter krijgt!

Natuurlijke materialen
Natuurlijke materialen

Warme verlichting

Als straks de dagen korter worden, is verlichting zo belangrijk om een warme sfeer in huis te creëren. Zorg deze herfst voor zachte, warme verlichting die elke ruimte in huis een magische gloed geeft. Denk aan amberkleurige lampen, dimbare lichtbronnen en natuurlijk kaarsen. Zet bijvoorbeeld een paar kaarsen in mooie kandelaars op je salontafel of ga voor een sfeervolle tafellamp met een warme gloed naast je favoriete leesstoel. Zo maak je echt een heerlijk warm coconnetje en ben je het grauwe weer van buiten al snel vergeten.

Warme verlichting
Warme verlichting

Ronde en organische vormen

Ronde en organische vormen brengen, net zoals herfstbladeren die zachtjes naar de grond dwarrelen, een vloeiende en natuurlijke beweging in je interieur. Oké, misschien een beetje te poëtisch, maar het is wel zo dat deze vormen zorgen voor een uitnodigende en geborgen sfeer. Denk aan een mooie ronde bijzettafel, ovale spiegels of een bankje met afgeronde hoeken die je woonkamer omtoveren tot een cozy cocon. 

Ronde vormen
Ronde vormen

Bohemian invloeden

Als je houdt van een ontspannen en beetje artistieke sfeer, dan is de bohemian trend perfect voor jou. En deze boho trend hoort echt niet alleen bij de zomer! Het draait allemaal om het mixen en matchen van verschillende patronen en materialen. Leg bijvoorbeeld een fluffy vloerkleed neer, zet grote planten neer in manden van zeegras voor een levendige uitstraling en speel met weelderige stoffen zoals fluweel. Het mooie van de boho stijl is dat er eigenlijk geen regels zijn; het gaat erom dat je een persoonlijk toevluchtsoord, een knus thuis creëert waarin je je happy voelt. 

Bohemian invloeden
Bohemian invloeden

Check By Noth voor nog meer herfst- en interieurtrends. Je shopt ze tot en met 30 september met 15% korting met code FL15.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)