Deze droomhotels wil je toch direct boeken? Wij wel!

Olea All Suites - Zakynthos
Olea All Suites - Zakynthos

Yay, het mag weer, het kan weer, we doen het weer. We kunnen weer naar het buitenland op vakantie! En dus dromen we even weg bij onze favoriete locaties... Zullen we? Ja, zullen we ze onthullen? Nou, vooruit :-). Let's go!

Griekenland
Tijdens mijn studententijd ging ik eens islandhoppen in Griekenland. Wát een aanrader. Zó leuk! Ik zou het zo weer doen. Dit hotel zag ik bij Travelhunter, heet Olea All Suites, is te vinden op Zakynthos en staat alvast op mijn wishlist. Hmmm... wel héél erg luxe en mooi en decadent en... nouja, een absoluut droomhotel. Heerlijk voor een luxe vriendinnenweekend, of als romantische trip met je lief...

Il Palmento-i Puglia
Il Palmento-i Puglia

Italië
Ben je ooit in Puglia, in Italië geweest? Deze streek is nog niet zo bekend als bijvoorbeeld Toscane, maar is echt prachtig volgens mij. Ik ben er nooit geweest, maar ik heb er veel enthousiaste verhalen over gehoord. En het staat absoluut op mijn wishlist om eens in zo'n trullo (punttorentjes die omstreeks 1500 werden gebouwd zonder cement) te slapen. Bij Origineelovernachten.nl kun je zo'n trullo boeken. Wat geweldig. En je krijgt er nog een zwembad bij ook :-). Ik weet het zeker. Ik wil naar Puglia!

Yoga rosa Ibiza
Yoga rosa Ibiza

Spanje
Denk je aan Ibiza, dan denk je aan party's, luxe villa's en hippe mensen. En aan yoga, oja ook aan yoga. Spa-in-Spain is een geweldig online adres waar je, je voelt 'm al, heerlijke spa's kunt boeken. Allemaal in Spanje dus ja, ook op Ibiza. Dit wil ik nog eens met een vriendin gaan doen (sommigen gaan alleen wat ik heel stoer vind, maar het lijkt me ook echt quality-time met vriendinnen). Heerlijk uitrusten, relaxen, beautybehandelingen ondergaan, yogasessies, biologisch vegan of vegetarisch eten, paar kilo afvallen, spieren kweken, nouja dat soort werk. En dan helemaal healthy en summerproof weer naar huis! Dit adresje op Ibiza heeft alles in zich. Het ziet er fantastisch uit, er zijn heerlijke yogaprogramma's en je wordt er culinair verwend. Ook zálig.

Bassiviere
Bassiviere

Frankrijk
En dan deze toffe locatie: Bassivière in Frankrijk. Dit zijn ontzettend mooie boutique appartementen in het zuidwesten van Frankrijk. Zó goed ingericht, zó stylish. Hier willen we direct heen. Om vakantie te vieren, om te relaxen. Om te kanoën op de nabijgelegen rivieren de Lot of Dordogne, om wijntourtjes te maken in de directe omgeving en om heerlijk te plonzen in het bijbehorende zwembad. De interieurs lijken zo weggelopen te zijn uit VT Wonen, dus een inspirerend verblijf is gegarandeerd. Deze gaat op onze wishlist!
.
Bestemming onbekend
Durf jij het aan om je te laten verrassen? Boek dan een reis bij Srprs.me. Tuurlijk, je kunt wat voorkeuren opgeven, maar verder moet je je gewoon lekker laten verassen en ontdekt je vlak vantevoren waar je naartoe mag... Hoe te gek zou dat zijn!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)