Deze basics horen in élke mannenkast

Basics voor hem! Beeld: Nordwood Themes
Basics voor hem! Beeld: Nordwood Themes

Ken je dat? Je wilt je lief wel eens (subtiel, natuurlijk - haha!) een restyling geven. Gewoon even de bezem door de kledingkast halen en ervoor zorgen dat in elk geval de basis helemaal super is. Er zijn kledingstukken die áltijd goed zijn. Neem de jeans en het witte T-shirt. Moet elk man sowieso in zijn kledingkast hebben (én eigenlijk ook alle vrouwen, toch?). Natuurlijk verandert het model zo af en toe, maar over het algemeen zijn het kledingstukken die je verslijt. Het zijn de basics, die maken dat je altijd goed voor de dag komt. Mijn tip: investeer in goede basics. Koop ze duurzaam en het beste model. Zo ben ik groot fan van bamboe voor T-shirts. Zoveel milieuvriendelijker dan katoen! 

Zijn favoriete T-shirt: van bamboe!
Een wit shirt is zoiets dat mannen heel vaak bij dezelfde winkel kopen. Bevalt het model, dan blijven ze nu eenmaal vaak bij hun keuze. Is het weer eens ijtd voor wat nieuwe T-shirts? Dan is dit een fijne tip: T-shirts van... bamboe! Bamboe is hét groene alternatief voor katoen. Bij Bamigo.com weten ze werkelijk alles van bamboe. Een paar voordelen?
- Bamboe is veel minder belastend voor het milieu dan katoen;
- Bambie is ademend en neemt goed vocht op;
- Bamboe draagt superzacht;
- Bamboe blijft veel langer mooi;
Kijk eens naar deze T-shirts van Bamigo. Echt mooie basics voor hem. Hmmm... misschien een verlaat Valentijn-cadeautje?

Mooi in alle opzichten: bamboekleding van Bamigo
Mooi in alle opzichten: bamboekleding van Bamigo

De perfecte jeans
Ook zo'n onmisbare basic voor hem: de jeans. Heb je eenmaal je perfecte jeans gevonden, dan blijf je 'm vaak jaren trouw. Zit die lekker, dan schaffen we zelfs een tweede, identieke aan. Hooguit in een andere kleur. Als een spijkerbroek je past als een huis, dan zijn we daar zuinig op. En rennen we direct terug naar de vertrouwde winkel als de broek aan vervanging toe is. Hoewel er per seizoen natuurlijk best veranderingen zijn. Dan zijn ze weer super strak, dan weer lekker los en dan is het hip om met gaten in je broek rond te lopen. Een spijkerbroek is misschien een spijkerbroek, maar toch zijn daar wel degelijk veel trends in. Net als bij het witte T-shirt hebben we eigenlijk allemaal een favoriet merk. 

Mooi basic. Beeld: Unsplash
Mooi basic. Beeld: Unsplash

Basic assortiment
Deze vind ik ook zo grappig want absoluut een blijvertje: een overhemd met ruitjes. Wellicht verandert het formaat ruit of het model een beetje, maar met een ruitjesoverhemd kom hij altijd goed weg. Overigens: ruiten zijn dit seizoen wel extra on trend! Op de grote beurzen en in het straatbeeld kom ik ze nu continu tegen. Nog zo'n basic musthave: een goede riem. Kun je ook jaren mee doen, mits je een goede koopt. Verder is natuurlijk een wit overhemd onmisbaar in de kledingcollectie (en daar kan hij vervolgens weer zo'n fijn bamboeshirt onder dragen, Bamigo heeft ze ook in een speciale skin-kleur zodat je 'm niet ziet). Oja, en fijne sokken natuurlijk en het juiste ondergoed. Heeft Bamigo.com ook in het assortiment, vanzelfsprekend ook gemaakt van bamboe. Echt een goed idee om dit eens uit te proberen. Onthoud deze cadeautip!

Superzachte boxers van Bamigo
Superzachte boxers van Bamigo

 

In samenwerking met Lequal

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)