Deze bank stel je online samen!

4x6sofa op Flavourites Feest
4x6sofa op Flavourites Feest

Bizar eigenlijk wel, hè. Ben je toe aan een nieuwe bank, shop je 'm gewoon online! Tja, alles kan tegenwoordig. De webshop 4x6SOFA.com is brand new en wat ons betreft een parel. Hier stel je online je eigen favoriete bank samen. Kies een model, soort stof en kleur et voilà... Binnen no-time staat deze bank bij je thuis! En guess what... Ze hebben nu een actie waarbij je een bank kunt winnen. Wow!

Wie naar Flavourites Feest is geweest en een bezoekje aan onze eigen stand heeft gebracht, heeft 'm niet kunnen missen: de bank van 4x6sofa.com. Echt een super leuke bank. En dan het concept erachter! Echt top!

Zelf samenstellen!
Zelf samenstellen!

De webshop 4x6SOFA.com wordt gerund door Ellen en Suzanne, die elkaar al járen kennen. Beiden deden veel ervaring op in de retail, beiden droomden ze van een eigen business. Op Pinterest konden ze zelf maar geen bank vinden die ze écht heel leuk vonden - voor een betaalbare prijs. Dat moest anders kunnen, vonden ze. En kijk dan... Vorig jaar begonnen ze met de voorbereidingen van 4x6SOFA.com, nu hebben ze een supertof online concept én een pop-up shop in Amsterdam! 

Waanzinnige banken voor een scherpe prijs
Waanzinnige banken voor een scherpe prijs

Het werkt als volgt. Bij 4x6SOFA verkopen ze zes modellen mooie banken in 24 kleuren, voor 1 vaste prijs. Lekker helder concept! De prijs is laag (€ 999,- voor een driezitter, € 1299,- voor een hoekbank) omdat ze rechtstreeks vanuit de fabriek leveren en alleen een webshop en pop-up shop hebben. De pop-up shop waarin ze nu zitten, zit aan de Hendrik Jacobszstraat 18 in Amsterdam-Zuid. Sowieso al heel leuk om hier eens naar binnen te gluren en op de banken te ploffen natuurlijk maarreh... deze actie willen we je niet onthouden!

Kijk 'm shinen!
Kijk 'm shinen!

Als je nu naar hun Facebookpagina gaat, deze een like geeft en deelt en vertelt met wie jij op deze bank zou willen zitten/loungen/liggen... maak je kans op zo'n bank! YAY! Tijdens de open huis van a.s. zaterdag 17 juni wordt de winnaar bekend gemaakt dus hop, doe heel snel mee! Ah... wij willen ook zo'n bank hoor. 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)