Deens design: deze gekleurde vazen van Bjorn Wiinblad

Oh la la, zo'n vaas vol kleur!
Oh la la, zo'n vaas vol kleur!

Denk je bij Scandinavisch design aan rustige tinten, minimalisme en organische vormen? Think twice. Deze kleurrijke vazen en bloempotten zijn kleurrijk, verfrissend en geven je interieur een flinke vleug humor. Kijk dan, hoe leuk!

Folkloristische vaas
Van de Deen Björn Wiinblad zijn ze, deze kleurrijke vazen die gebaseerd zijn op folklore. Ze zijn er in verschillende formaten en prints en gemaakt van porselein. Geweldig om er een paar met elkaar te combineren!

Wow-effect!!
Wow-effect!!

Er groeit haar uit
Zet je een plant in deze grappige potten, dan is het alsof er haar uit de hoofden groeit. Leef je uit, laat je fantasie de vrije loop! Maak je een wilde krullenbol of wordt het hangend groen? Echt geweldig, zo'n designvaas die je laat glimlachen. En wat dacht je van een bos plukbloemen die uit de vazen met hoofden komen? Helemaal leuk en zó vrolijk.

Deze plantenpotten zijn geweldig
Deze plantenpotten zijn geweldig

Sprookjesachtig design
De Deense kunstenaar Bjorn Wiinblad gaf de vazen en bloempotten de naam 'Eva' en voegde flink wat romantiek toe aan de designs. De set bestaat uit een vaas van H15cm, een vaas van H18,5cm en een bloempot. Supertof als cadeau en ook helemaal leuk voor jezelf!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)