Deel je favoriete vakantieherinneringen

Deel je favoriete vakantieherinneringen
Deel je favoriete vakantieherinneringen

Ben jij ook thuis gekomen van vakantie met een telefoon die vol staat met de mooiste foto’s en de leukste filmpjes van al jullie avonturen? Je hebt er vast wel al een aantal gedeeld via je socials, maar wat ga je er verder mee doen? Voor je het weet kijk je er niet meer naar om. Zonde toch! Wij hebben een aantal leuke tips voor je om het zomergevoel niet kwijt te raken en al je geluksmomenten te delen!

Wij genieten nog volop na van een prachtige zomervakantie en we willen dat ontspannen gevoel van niks moeten alles mag en die mooie zomeravonden eigenlijk nog niet kwijt. We hebben nu al heimwee naar Italiaanse ijsjes, de prachtige baaien in Griekenland en Kroatië en de familiedag in de Efteling. Herkenbaar?
.
Je kunt dat fijne gevoel nog heel lang vast houden door je foto’s van alle mooie plekjes, heerlijke maaltijden aan het strand en filmpjes van die spetterende waterglijbaan thuis te laten schitteren in het interactieve fotolijstje van Kiki&Co. Het werkt heel simpel met een app en zodra je gelinkt bent aan de fotolijst, kan het delen beginnen. We zetten de voordelen even voor je op een rijtje.

Het werkt heel eenvoudig via een app
Het werkt heel eenvoudig via een app

Opgeruimd staat netjes!
We maken tegenwoordig zoveel fotos, je vaak niet eens meer wat er allemaal op je telefoon staat. Maak daarom meteen na je vakantie een selectie van je allerleukste foto’s en stuur die direct vanaf je telefoon naar je Kiki&Co fotolijst. Zo kijk je veel vaker én op een groter beeld naar die leuke herinneringen en is je telefoon ook weer lekker bijgewerkt!

Te mooi om op je telefoon te laten staan!
Te mooi om op je telefoon te laten staan!

Maak een dagboek van je vakantie 
Door je foto’s en filmpjes in de juiste volgorde te plaatsen, kun je de vakantie nog eens herbeleven, als een soort visueel dagboek. Je kunt via de app onderschriften schrijven die in de Kiki&Co fotolijst zichtbaar zijn. Ook heel leuk is het om deze herinneringen te sturen naar bijvoorbeeld familie en vrienden, zodat ook zij mee kunnen genieten van al je vakantie avonturen. Onze ouders zijn in ieder geval altijd heel erg blij om op via de fotolijst ‘live’ mee te genieten van onze avonturen. Beste cadeau ooit!

Foodie in actie
Foodie in actie

Eet-spiratie
Ben jij ook zo’n foody die het niet kan laten om foto’s te maken van alle bijzondere en oké, soms ook minder bijzondere gerechten die je voor je neus krijgt op vakantie? Same here! Er zitten echt culinaire kunstwerkjes tussen! Zo leuk om ook die foto’s regelmatig terug te zien. Maak dus een overzicht van al dat lekkers en zet het op je Kiki&Co fotolijst. Wie weet inspireert het je wel om die lekkere pasta te koken die je in Rome hebt gegeten als je even niet weet wat je nu weer op tafel moet zetten.

Herinneringen ophalen voor het slapen gaan
Herinneringen ophalen voor het slapen gaan

Een mooie herinnering voor het slapen gaan
Dit is echt een briljante tip: hang een Kiki&Co fotolijst in de slaapkamer van de kinderen. Iedere avond voor het slapen gaan kun je nog even herinneringen ophalen van die super snelle glijbaan in het zwembad of van de leuke vriendjes die ze hebben gemaakt op de camping. Onze kinderen hebben ze naast hun bed staan, en daar hebben ze zoveel lol van. Het zorgt iedere keer weer voor het ophalen van fijne herinneringen en het is natuurlijk heel erg spannend om te zien wie er nieuwe foto’s naar je lijstje hebben gestuurd!! 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)