De zon gaat weer schijnen. Echt.

Een goede zonnebril is super belangrijk
Een goede zonnebril is super belangrijk

Eén ding is zeker in deze onzekere tijden. De zon gaat weer schijnen. Het is inmiddels lente. Nog even en de zomerjas kan weer aan en de zon schijnt uitbundig deze dagen. Ik denk dat we juist nú daar meer dan ooit van genieten. Dus: zonnebril op, even elke dag die warmte voelen! Maar wel zoals het moet: met gepaste afstand. En oja, een zonnebril. Die moest nog geshopt worden... Gelukkig kan dat online, hè.

Hoe fijn is het toch dat je alles gewoon online kunt bestellen. Ik heb wel vaker online mijn zonnebrillen gekocht. Gaat altijd prima. Maar aangezien mijn zonnebril beschadigd is, is het tijd voor een nieuwe. Ik wist dat ze bij Brandfield een flinke collectie zonnebrillen hebben. Even lekker struinen dus! Een zonnebril is namelijk ontzettend belangrijk, weet ik van een kennis die bij het Oogfonds werkt. En niet alleen in de zomer, maar juist ook in het voorjaar wanneer de zon verraderlijk fel kan zijn en op de langere termijn écht schade aan je ogen kan geven. Tipje: check, als je een zonnebril koopt, of er 100% UV of UV400 staat. Dan geeft de zonnebril 100% UV-bescherming. De brillen die ik noem in dit blog bieden allemaal deze UV400 bescherming.

Pastelroze van Michael Kors
Pastelroze van Michael Kors

Nu kun je natuurlijk kiezen uit ontelbaar veel mogelijkheden. Ga je voor een pilotenbril, een wayfarer-model of een cat-eye zonnebril? Ik stuitte in deze laatste categorie op deze beauty KEY BISCANE ROSE GOLD-COLOURED TONE ZONNEBRIL van Michael Kors. Ik vind 'm prachtig. Dat pastelroze in combi met die getinte glazen... Heel mooi! 

Lekker fashionable van Quay
Lekker fashionable van Quay

Ook een cat-eye model is deze fashionable zonnebril DUSK TO DAWN GOLD-COLOURED SMOKE ZONNEBRIL van Quay. Zo'n subtiel model vind ik wel heel tof, het heeft iets chics. Komt vooral door de kleur van de glazen in combinatie met het subtiele gouden montuur. Een topper, wat mij betreft. Bovendien, pluspuntje: nog geen zestig euro, dus heel betaalbaar!

Een klassieker van Ralph Lauren
Een klassieker van Ralph Lauren

Een andere optie is een onvervalste klassieker. Daar is deze BROWN MARBLE ZONNEBRIL  zonnebril van Ralph Lauren een goed voorbeeld van. Koop je zo'n klassieker, dan weet één ding zeker: hiermee blijf je jaren on trend. En dat vind ik op zich ook een goede gedachte.

De zon gaat weer schijnen. Echt.
De zon gaat weer schijnen. Echt.

De aviator is natuurlijk hét model zonnebril dat denk ik qua model toch wel het meest gedragen ter wereld is. Hét merk dat hier natuurlijk wereldberoemd mee is geworden is Ray-Ban. Maar Ray-Ban heeft nog zoveel meer modellen. Brandfield heeft een flinke collectie, moet je maar eens kijken. Het leuke van Ray-Ban vind ik dat veel modellen unisex zijn, zoals deze Erika ERIKA HAVANA GEPOLARISEERDE ZONNEBRIL. Voor jou, voor hem. Samen delen. Ik zou zeggen: op naar de zon. We kunnen het wel gebruiken...

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)