De warme wintergedachte

Kijk eens wat een beauties!
Kijk eens wat een beauties!

Mijn voetjes hebben het er maar moeilijk mee in tijden van dit winterse weer. Ik wil comfortabele schoenen, maar er wel office chic uit blijven zien. En dat is nog best een uitdaging! Want als ik mijn schoenencollectie zo bekijk, staat comfortabel gelijk aan een tikkie onflatteus. En dat moeten we niet hebben!

Dus ging ik op online zoektocht naar nieuw en charmant schoeisel om mijn voetjes mee te verwennen. Ik kwam uit bij TOMS en vond deze geweldige Leila booties. Classy, goed te combineren en een niet al te hoge hak zodat ik er nog lekker comfortabel op kan lopen. Met de kleuren toffee, forest en black was er genoeg keus. Uiteindelijk koos ik voor het zwarte paar.

Close up!
Close up!

Het was nog best moeilijk kiezen met zo veel leuks! Zo hebben ze bijvoorbeeld ook waterdichte boots of fluweelroze maar uiteindelijk kwam ik toch steeds terug bij de suède Leila. Ook fijn: door de rubberen buitenzool heb je genoeg grip. Want onderuit gaan tijdens een sprintje in de regen is natuurlijk het laatste waar we op zitten te wachten! 

Deze roze fluwelen exemplaren zijn natuurlijk ook geweldig
Deze roze fluwelen exemplaren zijn natuurlijk ook geweldig

Een paar dagen later liet ik mijn vriendinnen trots mijn nieuwe paar schoenen zien toen ze mij vertelden over het verhaal achter het merk. Want voor elk paar schoenen dat je koopt, geeft TOMS één paar nieuwe schoenen aan een kind in nood. En dat is nog eens een mooie warme wintergedachte en maakt mij nog nét wat gelukkiger met dit nieuwe paar schoenen.

En nog meer winterse booties!
En nog meer winterse booties!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)