De populaire tegenhanger van Valentijnsdag: Singles Day

Tijd voor jezelf!
Tijd voor jezelf!

Het is vandaag Singles Day! Vandaag vier je, niet direct dat je vrijgezel bent, maar voornamelijk dat jíj er mag zijn. Vandaag mag jij jezelf lekker in de watten mag leggen en jezelf verwennen. En om die stap iets gemakkelijker te maken voor je, deel ik vandaag de leukste tips voor een geslaagde Singles Day!

 

Rose blend mini
Rose blend mini

Lemonpoppytea
Jezelf thee cadeau doen klinkt misschien niet als jezelf in de watten leggen, maar oh boy wat is dit een prachtige manier van theedrinken en zetten! Bij Lemon Poppy Tea koop je sierlijke, gedroogde kruidentakjes die met de hand zijn geplukt in de bergen van Albanië. Verpakt in al even sierlijke doosjes met mooie illustraties, wordt de thee bij jou thuis geleverd, klaar om gezet te worden. Dit doe je heel simpel: plaats je kruidentakje(s) in een theepot of theeglas, giet er heet water overheen, bewonder het indrukwekkende aanzicht en geniet van 100% caffeïnevrije, biologische thee! De limited edition rose blend die je hierboven ziet is bevat ook nog een natuurlijke dosis vitamine C en is goed voor de huid. Nou en of dat verwennerij is!
Tip: geniet nóg meer van jouw thee-momentje met de unieke gepersonaliseerde chocolade cadeaus van Chocstar! Hmmm.. 

Let op: je zal nooit meer zonder willen na die eerste heerlijke wasbeurt!
Let op: je zal nooit meer zonder willen na die eerste heerlijke wasbeurt!

Rosaodor
Een schone, frisse was maakt iedereen blij. Al helemaal als je een lekker ruikende wasverzachter gebruikt. Maar stel je eens voor dat je, op wasdagen, de wasmachine opentrekt en de heerlijke geuren van Italiaanse kust, zee en bloemen je tegemoet komen. En stel je dan eens voor dat je hele huis naar die heerlijke geuren gaan ruiken, en je dat ultieme geluk nog dagen blijft ervaren als je de kastdeuren opentrekt of onder je dekbed kruipt.. Zalig gewoon. De wasparfum van Rosaodor is om die redenen next level en een absolute verwennerij. De parfum zit in luxe grote flessen van 500 ml, wat goed is voor ongeveer 50-75 wasbeurten. En met acht verschillende soorten parfum en een handige geurtest vind je gegarandeerd de parfum die helemaal bij jou past! 

Zzzzzzz....
Zzzzzzz....

Yumeko
Al slapend de wereld veranderen. Dat doe je als je beddengoed van Yumeko aanschaft. Het beddengoed van Yumeko is namelijk van de hoogste kwaliteit, duurzaam en fairtrade ontwikkeld, en tóch betaalbaar. Oh, en het ziet er ook nog eens prachtig uit met de mooie natuurtinten en prints op de overtreksets, daardoor staat het ook nog super binnen je interieur! Dit is van dat beddengoed waarmee je slapen nog meer gaat waarderen; heerlijk zacht voor jou, en voor de wereld. We love it! En ik heb een super leuke tip voor je! Yumeko heeft vandaag namelijk een Singles Day actie: 10% korting op alle eenpersoons dekbedden- en dekbedovertrekken! Oooh.. dat wordt heerlijke wegdromen! 

Verwennerij met overheerlijke geuren!
Verwennerij met overheerlijke geuren!

Licht en Fijn
Bij Licht en Fijn kun je zoveel leuks halen wat je niet alleen heerlijk in de watten legt, maar ook nog eens een plezier voor het oog is. Je shopt er de heerlijke handgemaakte werfzepen, die helemaal palmolievrij, plastic-vrij en vegan zijn. Ze ruiken zalig en fris en staan prachtig op je aanrecht of in je badkamer. Of shop de mooie geurkaarsen van Brandt, die van soja-was worden gemaakt en je dat lekkere spa-gevoel bezorgen. En als je net als ik geniet van het stylen van je interieur, raad ik je de papieren bloemensets van Jurianne Matter aan. Je shopt ze ook bij Licht en Fijn en ze zijn zo sierlijk en uniek.. Echte eyecatchers, op een bescheiden manier. Kortom: bezoek Licht en Fijn als je een echte verwenshop zoekt!
Tip: voor een mooie en handige opbergplek voor je werfzeep vind je de Bubble Buddy van Foekje Fleur ook bij Licht en Fijn!

Glanzend haar in een prachtig flesje!
Glanzend haar in een prachtig flesje!

House of Balm & Abbeylab 
De laatste tips die ik je mee ga geven hebben alles te maken met de fijnste verzorgingsproducten en beauty-items. Het maakt me niet uit of het nu een body-wash, een handcrème, make-up of krachtige serums zijn, maar ik word zelf zó blij van verzorgingsproducten! Ik voel me altijd heerlijk fris, comfortabel en mooi na het gebruik ervan en ik denk dat dat voor veel vrouwen (en mannen) geldt. En als de producten dan ook nog eens mooi zijn, zorgt dat voor dubbel zo veel plezier! De producten van House of Balm zijn een perfect voorbeeld daarvan. De verpakkingen zijn prachtig en geven je al een prettig 'me-time' gevoel als je ernaar kijkt. De natuurlijke haar-olie die je op de foto ziet ruikt ook nog eens heerlijk en maakt je haar en hoofdhuid super zacht. Doei droog haar, hallo glanzende lokken! 
Abbeylab is een bijzonder label dat je absoluut wil leren kennen als je jezelf eens lekker in de watten wil leggen. De 100% natuurlijke beautyproducten bevatten geen onnodige toevoegingen en zijn gemaakt in een abdij met kruidentuin en kruidenlab. En dan zijn ze ook nog eens hartstikke fijn en zacht voor je huid, ruiken ze heerlijk en zijn ze prachtig om te zien. Deze producten zijn éxtra ideaal voor een gevoelige huid die snel geïrriteerd raakt. Een personal favourite van onze eigen Flavourites' Natascha is de Calming Cleansing Oil, die een ontspannende lavendel-geur bevat. Shop jezelf dat relaxte spa-gevoel cadeau!
Check hier ons eerdere blog over de producten van AbbeyLab!

Wannabefriends
Wil je Singles Day niet vieren en ben je er helemaal klaar mee om alleen te zijn? Of zie je je vriendinnen door deze rare tijden een stuk minder en heb je meer behoefte aan gezelligheid in plaats van 'me-time'? Check dan eens wannabefriends.nl; een vriendinnen zoekmachine waarmee je op een veilige manier in contact kunt komen met andere vrouwen die ook op zoek zijn naar nieuwe vriendinnen. Leuk toch?  

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)