De pantalon die voelt als een joggingbroek

De pantalon die voelt als een joggingbroek
De pantalon die voelt als een joggingbroek

Je kent dat gevoel wel: je wilt er stijlvol uitzien, maar tegelijkertijd ook comfortabel zitten, vooral tijdens een drukke dag. Travelstof broeken maken beide mogelijk. Elegant als een pantalon, maar met het comfort van je favoriete joggingbroek. Ideaal voor de vrouw die stijl en gemak wil combineren.

Travelstof broeken

Travelstof heeft ons hart veroverd. Voor de actieve vrouw van vandaag, is dit dé oplossing. Deze stof biedt stretch, waardoor het aanvoelt als een tweede huid en zich moeiteloos aanpast aan jouw lichaam. Het combineert écht het comfort van een joggingbroek met de elegantie van een pantalon.

Voordelen van travelstof

Stretch

Deze stof beweegt met je mee. Geen knellende naden of een broek die afzakt.

Comfort

De hele dag door voel je je op je gemak, zonder in te leveren op stijl.

Gemak

Travelstof kreukt niet. Ideaal voor vrouwen on the go. En nóóit meer strijken.

De Flair trousers van Studio Anneloes

De Flair trousers is een droom voor elke vrouw. Deze broek combineert de tijdloze uitstraling van een pantalon met het ultieme comfort van travelstof. Met zijn flared fit en ideale pasvorm, is het een essentieel item voor elke garderobe. De stretch in de stof zorgt ervoor dat je figuur mooi uitkomt, ongeacht je lichaamstype. De Flair trousers toont aan dat mode en comfort hand in hand kunnen gaan.

De Lexie trousers van Studio Anneloes

Voor de vrouw die houdt van een wide fit, is er de Lexie trousers. Deze broek is even comfortabel als de Flair, maar met een wijdere pasvorm. De stretch in de travelstof zorgt ervoor dat de broek zich aanpast aan jouw vormen. 

Nooit meer ongemakkelijke broeken

Niet zo vervelend als een broek die niet lekker zit of net te los of strak is. Resultaat: de hele dag hijsen, sjorren en goed trekken. En die ongemakkelijke snijlijnen in je buik. Verleden tijd.

Voor de moderne, ambitieuze vrouw is er nu geen reden meer om te kiezen tussen stijl en comfort. Met broeken van travelstof, zoals die van Studio Anneloes, heb je het beste van beide werelden.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)