De mooiste 2018 agenda's

Met gouden ringband, van The Birds and Bees
Met gouden ringband, van The Birds and Bees

Alle hypermoderne online planners ten spijt; ik zweer nog steeds bij een papieren agenda. Gewoon, omdat ik daar lekker in kan schrijven, krassen en mijn lijstjes kan bijhouden. Welke agenda ik nú al gebruik voor 2018? Dat vertel ik je hieronder. En ik laat je nog een aantal heel fijne planners en agenda's zien!

Ik zit nu echt in zo'n 'overgangsfase'. Nog volop in december, maar veel afspraken die nu ingepland worden vinden in 2018 plaats. En tja - dat betekent dat ik met twee agenda's in mijn tas loop. Ouderwets? Dat heb ik lang gedacht, totdat ik erachter kwam dat ik niet bepaald de enige ben met een grote voorliefde voor de papieren agenda. Stationeryfreaks schijnen erbij te zweren. Het bullet journal is populairder dan ooit. Notitieboekjes in alle soorten en maten zijn niet aan te slepen. En tja, een online agenda is misschien aan de ene kant reuzepraktisch, maar een agenda van papier is voor mij gewoon van alle markten thuis. Afgelopen jaar had ik een heel toffe agenda - vol met inspirerende quotes - van The Birds and Bees. Een heel fijn exemplaar met ringband, die ik nu nog steeds gebruik voor het laatste restje van 2018. En waar mijn agenda in 2017 nog voor het allergrootste deel zwart-wit was, staan er nu tropische, groene afbeeldingen in. De inspirerende quotes ontbreken natuurlijk niet! Deze agenda shop je voor € 29,95.

Pastels van Dreamkey. Wow.
Pastels van Dreamkey. Wow.

Deze van Dreamkey.nl is ook mooi hè. Sowieso een heel fijn merk. Deze agenda ziet er lekker clean uit, met goudfolie details en een handige ringband. Ook fijn zijn de tabbladen. Hij kost € 33,95.

Zo mooi, deze planner van Tinne-Mia
Zo mooi, deze planner van Tinne-Mia

Nog zo'n mooi label: Tinne-mia.nl. In de categorie 'plannen die handel': deze mooie family planner. Voor ieder gezinslid is er volop ruimte en de mooiste stickers in goud- en zilverfolie zorgen ervoor dat je bepaalde afspraken extra onder de aandacht kunt brengen. Die misstaat niet in de keuken, de hal of gewoon in de woonkamer! Prijs: € 17,99.

Familyplanner van Jan Magazine
Familyplanner van Jan Magazine

Deze familyplanner van Jan-Magazine.nl hebben wij in de studio van Flavourites hangen en gaan we in 2018 gebruiken! Een vakje voor elke teamlid. Handig hè. Wil je 'm ook voor op je werk of thuis? Hij kost € 14,95, is lekker groot en doorspekt met mooie quotes!

Lekker clean design van A-journal
Lekker clean design van A-journal

En dan tot slot... welke agenda gebruik ik zelf in 2018? Het is deze geworden, van A-journal.nl. Mooi, clean, voorzien van heel veel lijstjes (ideas, goals, this month's rating, call/e-mail etc etc). Dit wordt dus meteen een dagboek, notitieboek, things to do-boek en gewoon Heel Handig boek. En oja, het is ook nog eens een agenda. Deze agenda vol checklists kost € 15,99.

Welke onmisbare agenda hoort volgens jou in dit rijtje thuis? Laat het ons weten!

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)