De liefste cadeaus voor Valentijnsdag

Magic Beans van kop-op
Magic Beans van kop-op

Het duurt niet lang meer en dan is het alweer 14 februari: Valentijnsdag dus! We hebben tien mooie en romantische cadeaus voor je op een rijtje gezet. Laat deze lijst dus in de buurt van je geliefde slingeren en kies ook vast je eigen favorieten uit om één of meer van je lievelings mensen mee te verrassen. Bestel wel op tijd, want Valentijnsdag valt dit jaar op een maandag!

 

Klein maar fijn
Ah, hoe lief is dit! In dit kleine doosje van kop-op zit alles om wensen uit te laten komen. In het buisje zitten namelijk drie wensbonen en als je die plant in het meegeleverde zaaipotje tja, dan gebeuren er magische dingen! Als je de wensboon om de drie dagen water geeft, gaat je wens vanzelf groeien. En het leuke is, dat de wens straks zichtbaar is in het blad van de plant. 

Knalrode tulpen van e-bloom
Knalrode tulpen van e-bloom

Bloemen
Het is een echte klassieker, maar wel één die het eigenlijk altijd goed doet op Valentijnsdag: bloemen. Bij e-bloom vind je op de speciale Valentijnsdag pagina de mooiste boeketten in zoet roze en rode kleuren, zoals grote lelies of knalrode tulpen. Daar spat de liefde vanaf! 

Rozen beauties van Indisha
Rozen beauties van Indisha

Beauty
Geef je liever rozen cadeau voor Valentijn, kies dan één van de pure, biologische rozen cosmetica producten van INDISHA, pure cosmetics & co. Wat dacht je van een parfum, zeep, rozenessence of een heerlijke body olie of balm? Rozenessence, rozen essentiële olie, rozenextract en rozenhydrolaat bevatten verzachtende en verjongende werkstoffen voor je huid. De heerlijke geur werkt ontspannend en zorgt voor een goede mood. Da’s pas een tof cadeau!

Een gouden hart van Jaylaa
Een gouden hart van Jaylaa

Sieraden
Kijk eens wat een beauty deze ketting van Jaylaa is. Hij is van één van Flavourites’ nieuwste snoepjes Jaylaa. Nomi -zo heet deze ketting- is gemaakt van verguld Sterling zilver en er hangt een klein gouden hartje aan. Perfect voor iemand met een hart van goud of voor diegene die jouw hart heeft gestolen!

Eetbare liefde van Chocstar en Chocoladebezorgd
Eetbare liefde van Chocstar en Chocoladebezorgd

Chocolade
Oké, dat liefde door de maag gaat, dat weten we inmiddels wel. En als dat stukje liefde nou bestaat uit chocolade, dan komt het helemaal goed! Verras je lief dus met dit prachtige Love is in the air chocolade hart van Chocstar of deze Limited Love Box van Chocolade Bezorgd, met daarin maar liefst vijf limited editions speciaal voor Valentijnsdag. Probeer die verleiding maar eens te weerstaan. 

Robijnrode lingerieset van Lotika
Robijnrode lingerieset van Lotika

Lingerie
Een mooie lingerieset mag wat ons betreft niet ontbreken in deze Gift Guide. Kijk eens wat we vonden bij Lotika, deze vlammend robijnrode set Brazil van Comazo. Gemaakt van super zachte stof van biologische en fairtrade katoen en afgewerkt met een een kanten schulprandje. We love it!

Liefs door de brievenbus van Vormgevoel en Annie with the Bamboo
Liefs door de brievenbus van Vormgevoel en Annie with the Bamboo

Kaartjes
Als je cadeaus maar gedoe vindt, dan kun je natuurlijk ook gewoon een kaartje sturen om iemand te laten weten dat je ze lief vindt. Wij spotten een hele leuke LOVE kaart bij Vormgevoel, die je om kunt toveren tot een vaasje. Super origineel! En Annie with the Bamboo heeft ook al zulke leuke kaarten, bijvoorbeeld met Lieve vriendin of Kusjes voor jou. Postzegel erop en nu maar hopen dat je ook een kaart terug krijgt!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)