De leukste luchtbedden voor de zomer!

Hold on to your flamingo!
Hold on to your flamingo!

Yes, die warme zon op je bruinende benen en een ijskoud drankje in de hand... Lekker drijven over de golven of in het zwembad, met deze luchtbedden heb je gegarandeerd de aandacht van iedereen die voorbij komt! Dit zijn de vijf leukste luchtbedden voor jouw relax moment.

Super instagrammable zijn deze zomerse opblaasbare floaties die we spotten bij Mirthe Castello. De site staat werkelijk vol leuks voor een heerlijke zomer op het water! Dit flamingo luchtbed bijvoorbeeld is heerlijk om op te zitten door het brede zitgedeelte en handvatten. Drijf je in het zwembad, laat dan al jouw drankjes meevaren met deze bijpassende opblaasbare houder. Niet op zee uitproberen natuurlijk! Dan drijft die lekkere cocktail naar de horizon…

De leukste zwembanden zijn die van Mirthe Castello
De leukste zwembanden zijn die van Mirthe Castello

Wie weet komt er wel een echte lifeguard naar je toe met deze ‘bae-watch’ zwemband, snap je ‘em? Leuk voor op de golven en veiliger dan relaxen op een standaard luchtbed als je liever op de zee drijft. Misschien scoor je er ook wat grappige vakantiefoto’s mee! Iets zoeters nodig? Check deze ananas floatie van Xenos. Dit vrolijke luchtbed is 182 x 81 cm - heel fijn als je wat langer bent. 

Van ananas tot surfplank
Van ananas tot surfplank

Voor de plantenliefhebbers onder ons is deze luchtige cactus de perfecte floatie voor in de zomer. Weet iedereen meteen dat je stiekem vijftig planten thuis op je hebt zitten wachten. Ben je meer een surf babe, check dan deze deze stoere surfplank. Verkrijgbaar in verschillende maten. Surf de zon tegemoet! (niet echt natuurlijk hé).

Super zacht, deze cactus
Super zacht, deze cactus

Zit de echtgenoot een beetje sip te kijken naar al die mooie luchtbedden? Dit bierglas luchtbed van Ditverzinjeniet is niet alleen een grappig strandaccessoire, maar ook heerlijk om op uit te rusten. Biertje erbij en zijn dag kan niet meer stuk!

Altijd een oogje in het zeil houden!
Altijd een oogje in het zeil houden!

Ga je met kids op vakantie, check dan de speciale kinderzwembanden van Mirthe Castello. Van een roze zeemeerminstaart tot een vuurrode krab, er zit absoluut wat leuks voor je koter bij!
.
Ben je nog op zoek naar een badpak of bikini? Check dan dit blog over de on-trend badmode van deze zomer!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)