de leukste kinderschoenen

perfect om te twinnen met je zoon of dochter
perfect om te twinnen met je zoon of dochter

Volop kleur, printjes en zachte stofjes: dit zijn de leukste kinderschoenen voor de lente!

Yes, het is lente! Mijn favoriete seizoen want dat betekent veel zon (heel erg aan toe…), ijsjes, buiten spelen én een nieuwe garderobe voor de kids. Al het winterse spul eruit en de kasten vullen met luchtige outfits. Een goed excuus dus om eens even lekker online te gaan shoppen. En omdat schoenen een leuke outfit helemaal afmaken inspireer ik je in dit blog met de coolste stappers voor de lente. Wees gewaarschuwd, ze zijn niet te weerstaan!

Kekke kleurtjes
Jaaa, deze wil ik zelf ook en ze zijn ook nog eens perfect om te twinnen met je zoon of dochter. De klassieke desert boot is heerlijk voor frisse lentedagen en extra leuk in een super vrolijke kleur. Ga voor deze gele exemplaren en fleur een neutrale outfit helemaal op. Is geel niet jouw kleur? Ze zijn er in alle kleuren van de regenboog!

schoenen met een animalprint
schoenen met een animalprint

Tijgers enzo
Nog steeds trendy: schoenen met een animalprint voor kleine jongens en meisjes. Ook in verrassende kleurencombinaties zijn ze leuk. Wat dacht je van deze toffe sneakers met offwhite/roze cheetah print?

veterschoen aan en gaan
veterschoen aan en gaan

Veterschoen aan en gaan
Helemaal vrolijk word je van deze leuke, ultralichte veterschoenen van Rollie. Een groot pluspunt is de speciale zool van memoryfoam en dat loopt heerlijk. Ze zijn er in heel veel gave prints en kleuren dus dat wordt nog lastig kiezen.

de klassieker
de klassieker

Suède is here to stay
Met de klassieke Adidas Gazelle sneaker zit je altijd goed. Hij combineert makkelijk, is super stoer en je kids lopen op wolkjes. Het zachte suède maakt ze nog net even iets toffer.

streepjes kunnen altijd!
streepjes kunnen altijd!

Klassiek streepje
Streepjes kunnen altijd en zijn lekker makkelijk te combineren. Fijn dat espadrilles nog steeds volop te vinden zijn want ze zijn zo lekker luchtig en niet te zwaar aan de voetjes van je mini. Dit mooie paar van TOMS is door de zachte kleuren extra schattig. En met het kopen van een paar TOMS draag je ook nog eens bij aan een paar schoenen voor een kind in een ontwikkelingsland!

liefde voor glitter!
liefde voor glitter!

Liefde voor glitter!
En als het dan echt wat warmer wordt zijn sandalen onmisbaar. Ze geven meer steun dan slippers maar zijn minder warm dan dichte schoenen. Win-win dus! Deze fijne van Maison Mangostan zijn roze én hebben glitters…leuker wordt het niet!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)