De leukste cadeaus voor de juf, de meester én de geslaagden!

Hart-stikke geslaagd!
Hart-stikke geslaagd!

Zo leuk om weer die vlaggen met schooltassen eraan te zien hangen. Dat kan maar één ding betekenen: de examenuitslagen zijn binnen. En dus worden er binnenkort weer heel wat eindexamen- en einde van het schooljaar feestjes gevierd. Wij laten je de liefste, leukste en lekkerste cadeaus zien voor iedereen die afgelopen jaar voor de klas heeft gestaan én voor iedereen die is geslaagd.

Hart-stikke geslaagd
Al dat blokken voor examens heeft natuurlijk bakken met energie gekost. Verras daarom de kersvers geslaagde met een hart van chocolade. Je kunt kiezen uit melk, puur en wit en verschillende toppings. En -heel handig- dit heerlijke chocoladehart past door de brievenbus, dus je kunt het ook met de post sturen. En voor lieve leerkrachten vind je bij ChocoladeBezorgd nog veel meer chocolade cadeaus, zoals een chocoladehart met goudpoeder. 

In een glazen bol
In een glazen bol

Glazen bol
Zoek je nog een origineel bedank cadeautje voor de juf of meester? Denk dan eens aan een airplant. Dit leuke luchtplantje zit in een mooie glazen wereldbol die wordt vastgehouden door een zwarte standaard. Wil je nou iemand op afstand verrassen, bestel deze kleine globe met airplant dan bij Airplantshop.nl en laat hem direct bezorgen bij de ontvanger. Gaan ze heel lang plezier van hebben!

Een hart van goud
Een hart van goud

Gouden hart
Heeft de juf of meester van jouw kind een hart van goud? Laat deze topper dan weten hoe blij je met hem of haar bent! Deze hartjes-broche van La Miséto is een prachtig symbolisch cadeau voor al die hardwerkende meesters en juffen. Ook leuk: prik het hartje op een zelfgeschreven of -gemaakte kaart en je hebt een super persoonlijk cadeautje!

Perfect voor geslaagde dochters
Perfect voor geslaagde dochters

Voor altijd
Oh wow, deze armbandjes zijn toch het perfecte cadeau voor geslaagde (klein)dochters, vriendinnetjes,nichtjes en buurmeisjes. De Flamingo bracelet is lekker zomers met die vrolijke kleurtjes en het hold on schakelarmband met pareltjes is eigenlijk heel mooi symbolisch voor het loslaten van je tiener naar het nieuwe (studenten)leven. Zo heeft ze je toch nog dicht bij zich.

Eindelijk ontspannen
Eindelijk ontspannen

Eindelijk ontspannen
Zeker weten dat je met dit potje heerlijk geurend badzout een goede beurt maakt bij de juf, want na zo’n druk jaar kan ze vast wel wat rust en ontspanning gebruiken. Je vindt dit cadeau bij Millows, net als heel veel andere bedankjes zoals een mok met daarop de tekst ‘jij bent gewoon geweldig’, zaadjes voor kleurrijke bloemetjes en een heus juffen bedanktpakket. 

Alvast voor het nieuwe collegejaar
Alvast voor het nieuwe collegejaar

Tasje erbij
Dit is een mooi, longlasting en heel persoonlijk cadeau voor dochters die na de zomer gaan studeren: een stijlvolle tas met prachtige print aan de binnenkant van Keecie. Check bijvoorbeeld deze Back Yard. Niet alleen super mooi, maar ook heel praktisch want er is genoeg ruimte voor een laptop en alles wat mee naar de uni moet. En je slingert ‘m zo over je schouder, handig voor op de fiets dus. 

Onweerstaanbaar lekker
Onweerstaanbaar lekker

To die for
Zeker weten dat je met dit onweerstaanbare cadeau bij geen enkele meester, juf of geslaagde de plank misslaat. We kunnen namelijk uit eigen ervaring zeggen dat de handgemaakte fudge van Jack super super super lekker is! Er is fudge die smaakt naar red velvet, brownie, baileys, oreo, kaneel, citroen meringue en nog veel meer. Je kunt kiezen voor een Giftbox met negen verschillende smaken of een lekker verwenpakket met maar liefst twaalf blokjes overheerlijke fudge. Dat wordt smullen!

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)