De allerleukste washi tapes van het moment!

Daily fun and happiness met deze washi tape trends!
Daily fun and happiness met deze washi tape trends!

“Daily fun and happiness”, dat is waar Kamoi MT washi tape uit Japan voor staat. Meer dan tien jaar geleden werd ik hevig verliefd op mijn eerste rolletje. Ik zag het in een etalage liggen en móest het hebben. Wat een vrolijk product! De print, de kleuren, de veelzijdigheid en handigheid... Iedere keer als er een nieuwe collectie tapes binnenkomt, maak ik letterlijk een dansje en kan mijn dag niet meer stuk!

Bekende kunstenaars
11 jaar geleden begon het merk MT met een aantal tapes in de basiskleuren. Vandaag is de collectie lekker divers met leuke kleuren en prints! Speciale tapes zijn bijvoorbeeld de Exclusieve artist tapes. Ze zijn gemaakt aan de hand van ontwerpen van bekende kunstenaars, illustratoren en (textiel)ontwerpers van over de hele wereld. Zo uniek! Zo zijn er onder andere tapes gemaakt van ontwerpen van kinderboek-auteur en -illustrator Alain Grée, van SDL (Stockholm Design Lab), van de Engelse textieldesigner en utopisch denker van de 19e eeuw William Morris en ook van Kapitza, de creatieve studio van de zussen Petra en Nicole Kapitza, die een passie hebben voor kleuren, patronen, wiskunde en de natuur.

Nieuwe collectie washi tapes lente/zomer 2021 van SOU · SOU
Nieuwe collectie washi tapes lente/zomer 2021 van SOU · SOU

De mooiste nieuwkomers
Net nieuw zijn de tapes die gemaakt zijn in samenwerking met het Japanse SOU・SOU. De Japanse textielontwerpers van SOU · SOU combineren de patronen van traditionele Japanse kleding met een moderne tint. De kinderlijke en kleurrijke motieven zijn kenmerkend voor het bedrijf. MT heeft nu meerdere tapes uitgebracht die geïnspireerd zijn op hun symbolische textielontwerpen.

Remake & Reuse: lekker creatief met washi tape
Remake & Reuse: lekker creatief met washi tape

Washi tapes voor je huis
Opnieuw mooi maken en hergebruiken is het uitgangspunt van de MT Casa collectie. Deze washi rollen, stickers en tegels sheets zijn geschikt om muren, meubels en accessoires mee te beplakken. Lekker creatief bezig zijn dus! Zo zijn er remake sheets voor een oude lampenkap, fleece rollen om het stukje muur achter de gootsteen mee te verfraaien, MT wrap om voedsel of een cadeautje in te verpakken, MT shade om het invallende zonlicht mee te verzachten en nog zoveel meer... Ook in 2021 zijn er weer nieuwe producten en nieuwe patronen die eind april te krijgen zijn. Altijd wat nieuws!

Scrapbooking en journaling met washi tape
Scrapbooking en journaling met washi tape

Creatief in je agenda of dagboek
MT x Journal is een mooie combinatie, want naast papier en een pen is een rolletje washi tape onmisbaar tijdens het journaling, plannen en scrapbooking. Met washi tape maak je tabbladen, kaders, stickers, noem maar op… Kleine enveloppen en zakken kun je maken met het nieuwste product van MT: MT pocket. Zo ontzettend leuk.

DIY Pasen knutselen met washi tape
DIY Pasen knutselen met washi tape

Meer inspiratie
Een gave tip voor de paasdagen: versier een ei met washi tape of knutsel een lief bloemetje voor op het paasbord! Check deze ideeën en nog veel meer op youtube of op pinterest
.
Dus is MT washi tape Daily fun and happiness? Absoluut!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)