De allerleukste pre-summer sneakers!

De allerleukste pre-summer sneakers
De allerleukste pre-summer sneakers

Ah, sneakers. Wij zijn er dol op, al geven we graag toe dat we zo richting de zomer stiekem ook al kijken naar de mooie sandalen die overal tevoorschijn komen. Maar omdat het nu nog nét iets te koud is om onze voeten al in sandalen en slippers te stoppen, en we wel al dat zomerse gevoel willen, laten we je onze favoriete sneakers zien.

 

Laten we bij onze eigen favoriet beginnen. Natascha en ik lopen al een aantal jaar op de Veja V10. Wit met een zwarte V, beetje retro look, past overal bij, is duurzaam gemaakt en zit hartstikke lekker. Deze ultra coole sneaker is er nu ook in een nog duurzame, vegan versie met roze en paarse details. What’s not to love? Je vindt deze en nog meer Veja sneakers bij Perfectly Basics.

Sneakers gemaakt van appelskin!
Sneakers gemaakt van appelskin!

Een shop gevuld met vegan sneakers? Really? Zeker weten van wel. My Vegan World heeft alleen maar stijlvolle en high end vegan sneakers van bijvoorbeeld kruk en ananasleer. Mmmm, lekker En daar zitten te gekke exemplaren tussen!  Check deze vegan white wave rose van Womsh, gemaakt van onder meer appelhuid en gerecyclede PET-flessen. Echt letterlijk én figuurlijk een feel good sneaker, perfect voor deze zomer.

Boho style sneakers
Boho style sneakers

Alles van The Kindreds heeft die fijne boho vibe, en daarop vormen deze Adelaide sneakers geen uitzondering. Twee warme kleuren suède met een kleurrijk patroon aan de zijkant, als dat geen Ibiza of festival schreeuwt, dan weet ik het niet meer. Ook fijn, ze hebben een ultra supportive fit, dus je kunt er prima een dag op rondhossen of slenteren door je favoriete stad.

J'adore les sneakers
J'adore les sneakers

Deze basic witte sneaker heeft een subtiel leren hartje aan de achterkant. Maakt ‘m toch net wat leuker. En als bruin je kleur niet is, dan kun je ook kiezen voor een vuurrood hart, een hart in panterprint of een wit hart. Je shopt Les Sneakers Heart bij Je m’appelle.

Chunky sneakers staan overal bij
Chunky sneakers staan overal bij

We keep saying it, maar Sissy-Boy is zo leuk. Altijd weer een vrolijke en verrassende collectie, super leuk dus dat ze ook sneakers hebben. Een van onze favoriete modellen van dit moment is de chunky dad sneaker. Maakt niet uit of je ze onder een maxidress, jeans of powersuit draagt, deze sneakers geven elke outfit een stoere en casual look.

Echt kunst aan je voeten
Echt kunst aan je voeten

Als je van kunst en bijzonder design houdt, dan zit je goed bij Linnkens. Dit Nederlandse merk maakt duurzame art sneakers met hele kunstzinnige prints. Zo vind je hier hele toffe sneakers met een afbeelding van een Rembrandt of een Van Gogh. Toe maar. En ook met deze limited edition witte sneaker Hukosai Wave heb je een echt kunstwerk aan je voeten!

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)