Daar gaan we!

Een van de accommodaties van Chy-Kara
Een van de accommodaties van Chy-Kara

Een tijdje geleden alweer was ik wat aan het surfen en kwam op-de-een-of-andere-manier terecht op de website van Chy-kara.com. Daar verdwaalde ik een beetje... in mijn gedachten. Ik zag mezelf op een gegeven moment daar al helemaal zitten. Of beter, wat zweven. Tussen de veldbloemen. En ondertussen de witte was ophangen. En dan een andere dag misschien weer verder trekken... Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief van dit adresje, zodat ik het nooit meer zal vergeten. Fijn om zo wat te dromen...

A Bohemian Adventure 
Chy-Kara is een kampeerboerderij voor reizigers, bikers, backpackers, wandelaars. Voor avonturiers, bewustzijnsverruimers en gelijkgestemden. Originele bed & breakfast accommodaties en in het Hartcentrum van Moeder Aarde, op de laagvlakten van Hongarije. Chy kara is een Cornish-Keltische manier om huis van liefde, zorg en hartelijkheid uit te drukken', staat er allemaal op de website te lezen... Ik werd vooral geraakt door de foto's van de accommodaties, het verhaal van de Nederlandse stichter Annemieke én de verhalen van de mensen die voorbij zijn gekomen. 

Pete and Minty op avontuur in Europa
Pete and Minty op avontuur in Europa

Vooral het verhaal van de Engelse Pete en Minty vind ik erg tof klinken; een jaar lang hebben ze de tijd genomen om door Europa te trekken. Met een busje. Dat is zeker ook een droom van mij. Vandaar dat ik smul van dit soort verhalen. Of het nou Europa of een ander werelddeel gaat worden, dat weet ik nog niet maar dat ik op een dag ook aan zo'n avontuur ga beginnen... Ja, dat wil ik! Vooral in zo'n knus busje.

De droom: met een busje langs de kust touren...
De droom: met een busje langs de kust touren...

Camperexperience.nl is een perfect startpunt. Hier kun je een camper huren of zelfs kopen. En wil je eerst 'op proef' dan kun je ook naar Frankrijk of Spanje vliegen en daar met het gehuurde busje gaan rondtrekken. Camper Experience zorgt ervoor dat er een volledig ingerichte camper voor je klaar staat! Is dit ook een droom van jou? Op 3 en 4 oktober organiseren Camper Experience en Dutchnomads Campers samen een Indian Summer Party: voor iedereen die een Volkswagen (camper) bus heeft, wil, huurt, leent of er over droomt. Let's go!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)