crowdfunding bij Salut Stefanie

Stefanie
Stefanie

Je komt het steeds meer tegen: crowdfunding. Ik vind het heel gaaf om nieuwe ideeën of gave ondernemingen tegen te komen. Met crowdfunding kun je nu ook zelf een klein beetje bijdragen aan deze inovaties! Een crowdfunding die ik graag met jullie wil delen is die van Salut stefanie

Stefanie is een echte creatieveling die al jaren zelf stempels snijdt en daar zelf haar kaartjes mee drukt. Haar instagram is zeker leuk om eens rond te neuzen. Tijdens een 100 dagen project ontstond er een heel dierenalfabet. Daar kreeg ze zulke leuke reacties op (want zeg nou zelf, ze zijn super cute) dat ze ze wilde laten drukken tot kaarten en posters en daarom een crowdfunding starten.

Handgesneden stempels
Handgesneden stempels

Met deze crowdfunding kan stefanie haar droom verwezelijken: De dierenalfabetkaarten en posters kunnen gedrukt worden en er kan ook een website gebouwd worden waar ze weer een collectie geboortekaartjes op kan aanbieden. 

Alpaca en geboortekaartje
Alpaca en geboortekaartje

Een gaaf project, dat je al met een klein bedrag kunt supporten. En je krijgt er nog iets voor terug ook. Bij 15 euro krijg je twee namen in letterkaarten opgestuurd. Wil je echt iets unieks? Bij 65 euro krijg je een handgesneden stempel met inkt en een poster opgestuurd, hoe gaaf!? 

alles gestempeld!
alles gestempeld!

Stefanie is al over de helft maar moet nog een groot deel voor ze aan de slag kan! Ook leuk om te weten: Stefanie komt ook naar Flavourites Live om daar workshops te geven. 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)