Cadeautje voor jezelf kopen? Leuke tips!

Cadeautje voor jezelf kopen? Leuke tips!
Cadeautje voor jezelf kopen? Leuke tips!

Cadeaus kopen we meestal voor anderen. Dat is natuurlijk leuk: leg je dierbaren in de watten. Maar vergeet jezelf niet! Ook jij hebt van tijd tot tijd een cadeautje nodig – gewoon, van jezelf. Waar kun je jezelf mee verrassen? Dit zijn leuke tips.

Sieraden


Trakteer jezelf op een stukje luxe met een nieuw sieraad! Jij weet zelf het best wat er het mooist bij je past. Misschien is het wel een gouden armband, met schakels of bedeltjes eraan. En dat is nog maar een enkel voorbeeld! Uiteraard heb je meer om uit te kiezen. Nog een idee: zijn gouden oorbellen iets voor jou? Met een parel, diamant of zirkonia ga je pas echt voor een kwalitatieve en luxueuze uitstraling. Eerlijk is eerlijk: zo’n bijzonder sieraad doe je het liefst nooit meer af.

Parfum


Nog zo’n heerlijk cadeau om aan jezelf te geven? Een fles parfum! Misschien heb je al een ware favoriet: dan is de keuze snel gemaakt. Maar het is ook een aanrader om eens een nieuw parfum te proberen. Test de geur uiteraard eerst, om er zeker van te zijn dat je ‘m lekker vindt ruiken. Een parfum is immers heel persoonlijk! Iedereen vindt weer iets anders lekker ruiken én iedere geur ruikt ook nog eens verschillend op elk lichaam. Heb je een keuze gemaakt? Dan is het tijd om het parfum met trots te dragen!

Kleding


Van een broek tot een jas, van een jurk tot een trui: je kunt niet zonder kleding in jegarderobe. Haal af en toe echt een mooi item in huis, als traktatie aan jezelf. Die ene mooie mantel bijvoorbeeld, of juist die perfecte pantalon. Je hoeft het niet eens per se nodig te hebben. Als je het leuk vindt om jezelf hierop te trakteren, is dit al reden genoeg. Kleding kan je immers absoluut gelukkig maken!

Schoenen


Loop je al veel te lang rond op een afgetrapt paar schoenen? Dan is het hoog tijd voor iets nieuws. Je wilt er immers wel netjes bijlopen. En dat niet alleen: goede schoenen zijn ook nog eens belangrijk voor de ondersteuning van voeten en rug. Op naar de schoenenwinkel dus! Of misschien heb je al heel lang een mooi paar schoenen op het oog, maar heb je het jezelf nog niet gegund. Gewoon doen. Je verdient het! Of je de schoenen nu dagelijks gaat aantrekken of enkel bij bijzondere aangelegenheden, daar maken we verder geen onderscheid in.

Kunst


Hoewel we het hierboven hadden over cadeaus aan jezelf om te dragen of aan te trekken, is er natuurlijk meer mogelijk. Denk aan de inrichting van je interieur! Heb jij al kunst in je woning? Een schilderij of een beeldhouwwerk: het kan de boel helemaal compleet maken. Haal daarom een item van je favoriete artiest in huis!

Serviesgoed


Ook een mooi cadeau als toevoeging aan je interieur: serviesgoed. Ga idealiter meteen voor een volledige set, bestaande uit kommen, schalen en borden. Zo worden de diners een waar feest! Dek de tafel in stijl en geniet iedere keer weer als je het serviesgoed gebruikt.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)