Cadeau inspiratie: de X-Mas Sparkle boX

Vol verrassingen!
Vol verrassingen!

De tijd is weer aangebroken dat je Sint- en Kerstcadeaus in moet gaan slaan. Voor sommigen piece of cake, voor de ander elk jaar weer dezelfde struggle. Want wát moet je nou toch kopen? Speciaal voor die laatste groep heeft een aantal webshops de handen in één geslagen en een nieuw tof concept gelanceerd: de X-Mas Sparkle boX. Een doos vol met fijne cadeautjes passend bij het seizoen!

De X-Mas Sparkle boX is een vervolg op de woonboX die afgelopen april werd gelanceerd. Een doos vol fijne wooncadeaus en trendy spullen. Geen doos met kortingsbonnen, flyers of andere reclame-uitingen maar echte originele producten. Yeah, daar zijn we gek op! Leuk om jezelf mee te verwennen, maar ook ideaal om cadeau te geven. En hoe tof dat ze ook voor de Kerst een editie lanceren. Dit scheelt weer een hoop cadeaustress. De X-Mas Sparkle boX is namelijk gevuld met mooie producten die de Kerst nog leuker maken en heeft daarnaast een aantal mooie items die de hele winter en zelfs het hele jaar te gebruiken zijn. Win-win situatie dus.

Alleen maar leuks!
Alleen maar leuks!

Nu hoor ik je denken, wat zit er dan precies in die doos? Dat is nog geheim. Om het verrassingseffect te vergroten blijft de inhoud van de box geheim tot deze bezorgd wordt. Spannend! Maar met de deelnemende shops moet dit helemaal goed komen. De vaste crew van de woonboX bestaat uit 10 leuke (web)shops (met o.a. Flavourites-snoepjes Interior Delights en maison KOOS) die iedere editie de box vullen. Bij elke editie zullen ook gastwebshops (o.a. Pimp je tafel) een bijdrage leveren aan deze toffe doos. Wat ik al zei, dat moet helemaal goed komen!

Sparkly details
Sparkly details

En de prijs, daar hoef je het niet voor te laten. Voor € 39,95 schaf je de box al aan en het leuke is dat de inhoud een waarde heeft van maar liefst € 100,-. En omdat het bijna Kerst is geven ze ook nog iets weg. In één van de X-Mas Sparkle boX wordt een gouden enveloppe verstopt. Degene die deze enveloppe vindt, krijgt de volgende editie van de woonboX cadeau. Nu maar duimen dat je de enveloppe vindt!

Uitpakken maar!
Uitpakken maar!

Heb jij ook dit jaar geen idee wat je voor een cadeautje in moet slaan? Dan is de X-Mas Sparkle boX er één om te onthouden. Verwen je moeder, je vriend(in) of een collega met een box vol leuke (woon) cadeaus. Of hou hem gewoon lekker zelf. Dat kan natuurlijk ook! En als je hem voor 25 november besteld, heb je hem half december al in huis. Mooi op tijd voor Kerst!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)