Bruiloft plannen? Vergeet de kaarten dan niet!

Gepersonaliseerde trouwkaarten van Studio Koekepeer
Gepersonaliseerde trouwkaarten van Studio Koekepeer

Yes! Jullie gaan trouwen! Naast het uitzoeken van de perfecte jurk, de ideale locatie, het regelen van een fotograaf en het plannen van de honeymoon, is het ook tijd om na te denken over de trouwkaarten. Van het aankondigen van jullie speciale dag tot het bedanken van de gasten, we laten je vier gepersonaliseerde kaarten zien van Studio Koekepeer die onmisbaar zijn voor een perfecte trouwdag.

Save the dat kaart

Voordat de officiële uitnodigingen de deur uitgaan, is het tijd om je gasten te laten weten welke datum ze moeten vrijhouden. Dat je zo’n 6 tot 8 maanden van tevoren met een save the date kaart. Perfecte manier om de spanning alvast op te bouwen én ervoor te zorgen dat al je vrienden en familie een groot kruis zetten in hun agenda voor jullie speciale dag. Kies voor de save the date kaart voor foto's van jullie samen, een grappige quote of zelfs een illustratie die een sneak peak geeft van wat ze op de bruiloft kunnen verwachten. Het is een leuke manier om jullie gasten warm te maken voor het feest van het jaar!

Trouwkaart

Oh, nog maar een week of zes te gaan! Met de officiële trouwkaart komt jullie bruiloft echt dichtbij. Je trouwkaart is niet zomaar een uitnodiging; het is een voorproefje van dé dag. Kies voor een origineel ontwerp in de stijl van jullie trouwdag, voeg persoonlijke details toe, zoals een foto of een illustratie die jullie verhaal vertelt. Studio Koekepeer past het ontwerp helemaal aan jullie wensen aan. Enne, vergeet niet de belangrijke informatie, zoals de datum, tijd en locatie, duidelijk te vermelden, zodat jullie gasten precies weten waar ze moeten zijn om deze bijzondere dag met jullie te vieren.

Menukaart

Voor de fijnproevers onder jullie gasten is een menukaart een absolute must-have. Laat je gasten watertanden bij het vooruitzicht aan de culinaire hoogstandjes die ze kunnen verwachten tijdens jullie trouwdiner. Je kunt bij Studio Koekepeer kiezen voor een ontwerp dat aansluit bij de andere kaarten en de stijl van jullie bruiloft.  Lekker herkenbaar voor de gasten! En behalve dat het heel fijn is voor de gasten om te weten wat voor lekkers ze kunnen wachten, heeft het ook iets chics. Extra attent: gepersonaliseerde menu’s voor gasten hebt met allergieën of dieetwensen.

Bedankkaart

Time flies when you’re having fun. Het is een cliché, maar echt waar; de dag vliegt voorbij! Voor je het weet is de dansvloer leeg en ben je op huwelijksreis waar je kunt bijkomen en nagenieten van je trouwdag. En wat was het bijzonder, met al jullie vrienden en familie! Super lief om ze te laten weten hoe erg je hun aanwezigheid waardeert. Stuur ze daarom een bedankkaartje met bijvoorbeeld foto’s van de bruiloft. Zo hebben je gasten een blijvende herinnering aan die super leuke dag. En ook de bedankkaart kun je weer in precies dezelfde stijl maken als je trouwkaart.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)