Bon profit!

Anatomical Botanical
Anatomical Botanical

O, oh, oh. Ik begin me een beetje ongemakkelijk te voelen. Ik heb al een tijdje een nieuw vriendje en nog altijd niet voor hem gekookt. Dat tijdje is: 4 maanden. Wat ik dan eet? Brood met smakelijke kazen, diverse worsten en tomaten. Natuurlijk heus wat rucula erbij en af en toe een schepje amandelen. Ik heb er echt totaal geen inspiratie voor. Koken. Ik ga dan ook vaak ergens-anders eten. Want, ik ben er gek op: lekker eten, verrassende smaken. 

Ik schrok dan ook een beetje toen ik een filmpje voorbij zag komen van een Facebookvriendin die ik onlangs heb leren kennen. Een Australische waarmee ik zingend in mijn huis een avond heb doorgebracht. Blijkt dat zij een of andere kunstenaar is (ook een onwijs goede zangeres trouwens!!), op het gebied van eten. Ik kroop letterlijk even ineen toen ik me afvroeg of ik haar die avond ook die kazen had voorgezet (Nee toch?! We hebben niets gegeten toch?!).

De voorbereiding
De voorbereiding

Fantaschisch om te zien dat er mensen zijn die zo goed hun gevoel voor iets vorm kunnen geven, wow! Wát een beelden en creaties. En dan niet alleen het eten he? Australie rocks, da's wel clear bij het zien van dit filmpje.

Art!
Art!

Ik voel me dan toch een beetje een boer. En dan geen boer van het land maar meer in de betekenis van 'lomp'. Als ik nou alleen maar eens een mooie en erg lekkere maaltijd op tafel neer zou zetten... Ik heb gekeken naar de webshops op Flavourites onder de rubriek Food en heb iets gevonden op het gebied van 'inspiratie': de recepten van Dekinderkookshop.nl. Dat is al bijna kunst voor mij, zie hier: aardappelblokjes met roze mayo! Ook van de aardappel-preisoep met broodconfetti loopt het water me nu al in de mond.

Ik ga dit weekend íets koken. En dan op mijn beste Mallorquins zeggen: bon profit!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)