Body & Mind: Relax!

Klankschaalmassage bij Sapedi
Klankschaalmassage bij Sapedi

Ben jij ook zo'n geluksvogel die vakantie heeft? Lekker zeg, geniet van die tijd waarin niks hoeft en alles mag. Zo belangrijk om even je hoofd weer helemaal leeg te maken. Dat zouden we veel vaker moeten doen, ook als we gewoon thuis zijn. We geven je hieronder vast een duwtje in de goede richting. 

 

Ontspanning van lichaam en geest

Yes, het is me-time! Gun jezelf een heerlijke ontspannende klankschaal massage bij Sapedi. De klanken en trillingen van de schalen harmoniseren en ordenen het lichaam. Heerlijk rustgevend dus en ontzettend lekker voor je hoofd. Het versterkt bovendien het zelf-genezend vermogen van het lichaam. Voel je herboren in je eigen lichaam en laat de energie weer stromen. Extra fijn: de klankschaal massage vindt plaats op een unieke locatie midden in een prachtig privé bos!

Mindfulness Guide van Hola Spain
Mindfulness Guide van Hola Spain

Selfcare op vakantie

Hola Spain kennen we al van de geweldige adresjes in Spanje, maar daar is nu een hele fijne Mindfullness Guide bijgekomen. Met maar liefst 100 pagina's vol tips, oefeningen en checklists heb je tijdens de vakantie gegarandeerd elke dag een moment voor jezelf. Super handig: het is een downloadbare gids die je gemakkelijk op je telefoon of tablet kunt gebruiken.

Online pilatesles van Here we Move
Online pilatesles van Here we Move

Online pilates

Start vandaag nog met pilates vanuit huis! Here We Move biedt verschillende online pilates workouts. Özlem en Eefje, twee gecertificeerde pilatesdocenten én eigenaars van Pilatesstudio Pilates Noord in Amsterdam, leren je hoe je gezonde bewegingspatronen kunt ontwikkelen en verbeteren.
Je kunt zelf kiezen welk programma en welke anatomische focus bij jou past, bijvoorbeeld met een focus voor je rug of bekken of misschien wel voor je zwangerschap. Elke workout heeft 20 pilatesvideo's van max. 20 minuten. Perfect voor een dagelijkse pilatessessie!

Yoga vakantie met Happy soul Travel
Yoga vakantie met Happy soul Travel

Yoga in een Italiaans bergdorp

Wat een magisch uitzicht! Hier wil je elke dag toch wel je matje uitrollen. En hier, dat is een dorpje in de Toscaanse heuvels waar twee Nederlandse vrienden een heerlijke yoga-droom hebben gemaakt. Je kunt hier terecht voor een retreat met dagelijkse yoga-lessen - en de fantastische Italiaanse keuken en omgeving zijn natuurlijk ook geen straf. Zeker weten dat je herboren thuis komt! Check deze en nog veel meer bijzondere retreats bij Happy Soul Travel.

Meditatiekussens van Yogakledingonline
Meditatiekussens van Yogakledingonline

Zacht zitten

Mediteren kun je leren! Les 1: zorg ervoor dat je comfortabel kunt zitten. Het klassieke ronde en lage meditatiekussen is een echte meditatie must have, want het helpt je om een goede houding aan te nemen. Ook lekker: een bolster om onder je knieën te leggen. Deze duurzame beauty's én meer vind je bij Yogakledingonline.

Ontspannen met Geurwolkje
Ontspannen met Geurwolkje

Smell & Relax

Je brengt je huis - en daarmee ook jezelf - helemaal in relaxte sferen met een aroma diffuser. Bij Geurwolkje vind je verschillende stijlvolle modellen die nog leuk staan in je interieur ook. Kies er een lekkere etherische olie bij, bijvoorbeeld uit de Glow & Flow lijn, en je bent klaar om te chillen! Het is écht bijzonder wat geuren met je gemoedstoestand doen. Wij zijn er dol op!

Oogkussentje van yogatique
Oogkussentje van yogatique

Mmmm lavendel

Ooh dit is zo fijn! Een (lichtverwarmd) kussentje, gevuld met heerlijk geurende lavendel, over je gesloten ogen. Bijvoorbeeld aan het einde van een yogasessie of een massage, als je hoofdpijn of vermoeide ogen hebt. Maar ook als je thuis even een lekker rustig en ontspannen momentje zoekt. Dit oogkussentje dat we vonden bij Yogatique is gemaakt van biologisch katoen en gevuld met biologische lavendel en lijnzaad. geloof ons, je gaat hier echt van genieten!

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)