Bloemetje van papier

Mooi bloemetje
Mooi bloemetje

Zó leuk: sinds vandaag staat de webshop van Jurianne Matter online op Flavourites. Al járen - en nee, ik overdrijf niet - ben ik fan van de producten van Jurianne. Altijd subtiel, altijd grafisch uitgevoerd tot in de perfectie én altijd geproduceerd met zorg voor het milieu. Neem haar nieuwste producten: Blatt en Fields of Joy. Een feestje om te krijgen of om weg te geven!

Het begon met kleine papieren vlaggetjes, papieren bloemetjes kwamen en papieren wensbootjes. Lantaarntjes en grafische cirkels. En meer. Altijd prachtig gemaakt op FSC-papier en bedrukt met plantaardige inkt. Daarna kwam ook het mooie textiel en keramiek. Lange tijd had Jurianne geen eigen webshop maar verkocht ze haar prachtige producten via andere winkels. Maar nu is hij er: Jurianne's eigen webshop. Prachtig! We hebben 'm meteen toegevoegd aan onze nieuwe shops.

DIY
DIY

Natuurlijk ploos ik meteen de hele webshop uit, en werd blij van de nieuwe producten van Jurianne. Eerst Blatt: een volle bos bloemen van papier. De kleuren zijn prachtig, er zitten donkere tinten tussen en dat is toch vrij nieuw voor Jurianne die overwegend kiest voor lichte kleuren! Ik vind het heel mooi. En - zoals altijd - weer zó goed gestyled en gefotografeerd. Zo komen de producten nóg veel beter tot hun recht. Wil je Blatt bestellen? Dan ontvang je kaarten waarop de bloemen zijn gestanst. Je drukte ze uit het papier, vouwt ze in elkaar en rijgt ze aan het meegeleverde bloemendraad. Zo kun je de bloemen dus ook eenvoudig opsturen naar iemand die een bloemetje verdient. Supermooi toch?

Lente in huis!
Lente in huis!

Fields of Joy vind ik ook geweldig. Kijk, met deze bloemenslinger maakt je echt iets spectaculairs van een eenvoudig pakje. Of je hangt 'm voor je raam, of boven de wieg. Of langs de spiegel... Eigenlijk heel eenvoudig maar o, zo mooi. Net als het gedachtegoed van Jurianne: het maken van mooie producten die verder geen opsmuk nodig hebben. Op geen enkele manier. 

Ultiem cadeautje
Ultiem cadeautje

 

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)