Bloemetje van papier

Field Flowers
Field Flowers

Al járen - en nee, ik overdrijf niet - ben ik fan van de producten van Jurianne Matter. Altijd subtiel, altijd grafisch uitgevoerd tot in de perfectie én altijd geproduceerd met zorg voor het milieu. Neem deze twee producten: Twig Leaves en Field Flowers. Een feestje om te krijgen of om weg te geven!

Het begon met kleine papieren vlaggetjes, papieren bloemetjes kwamen en papieren wensbootjes. Lantaarntjes en grafische cirkels. En meer. Altijd prachtig gemaakt op FSC-papier en bedrukt met plantaardige inkt. Daarna kwam ook het mooie textiel en keramiek. Lange tijd had Jurianne geen eigen webshop maar verkocht ze haar prachtige producten via andere winkels. Maar inmiddels is hij er: Jurianne's eigen webshop. Prachtig! 

Twig Leaves
Twig Leaves

Natuurlijk ploos ik meteen de hele webshop uit, en werd blij van al die bijzondere producten van Jurianne. Eerst Twig Leaves: een subtiele krans met blaadjes van grijsgroen papier. Die kleur is echt prachtig. Ik vind het heel mooi. En - zoals altijd - weer zó goed gestyled en gefotografeerd. Zo komen de producten nóg veel beter tot hun recht. Wil je Twig Leaves bestellen? Dan ontvang je drie kaarten 57 gestanste blaadjes Je drukte ze uit het papier, vouwt ze in elkaar en rijgt ze aan het meegeleverde bloemendraad. Zo kun je de blaadjes dus ook eenvoudig opsturen naar iemand die een bloemetje verdient. Supermooi toch?

Field Flowers vind ik ook geweldig. Kijk, met deze prachtige witte bos bloemen maakt je echt iets spectaculairs van een eenvoudig pakje. Zet ze in een vaas tegen een felgekleurde wand voor een oogverblindend effect, of maak er een krans van. Ook leuk: gebruik het als bruidsdecoratie! Eigenlijk heel eenvoudig maar o, zo mooi. Net als het gedachtegoed van Jurianne: het maken van mooie producten die verder geen opsmuk nodig hebben. Op geen enkele manier. 

 

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)