Bijzondere Moederdag tip: geef zo'n leuke workshop cadeau!

Zó leuk: een poerseleinworkshop van Mella
Zó leuk: een poerseleinworkshop van Mella

Collect memories, not things. Zo'n mooi credo vind ik dat. Heb je ook zo'n zin om zo snel mogelijk weer eens iets leuks met je mams te ondernemen? Dan is het een super idee om haar met Moederdag te verrassen met het samen volgen van een bijzondere workshop. Deze ideeën zijn echt té leuk. Strik eromheen en klaar!

Workshop porselein
Bij Mella koop je de mooiste sieraden en accessoires van porselein. Prachtig glanzend in pastel, hier en daar met een gouden randje... Ook samen een workshop volgen (kan natuurlijk ook met je vriendinnen, dochter of je zus) is zo'n dag met een gouden randje. Kies voor een leuke porseleinworkshop (bijvoorbeeld decoraties van porselein of sieraden van porselein), prik een datum (kan op allerlei momenten deze lente, maar je kunt bijvoorbeeld ook even wachten tot de zomer of herfst) en geef je mams zo'n geweldige workshop cadeau. Dat is us-time én een herinnering mee naar huis nemen tegelijkertijd. 

Van een workshop stippen bij Stipstijl.nl worden álle mama's blij :-)
Van een workshop stippen bij Stipstijl.nl worden álle mama's blij :-)

Stippen
Stipstijl.nl is hét adres voor het maken van de allerleukste creaties met... stippen op keramiek! En serieus: zodra je met het stippen in aanraking bent geweest, is er geen weg terug. Zó leuk om te doen. Zó rustgevend. Met de kids, alleen, met vriendinnen of... natuurlijk met je mams. Zodra het weer kan worden er fysieke workshops gegeven door Stipstijl.nl. Tot die tijd kun je ze ook online volgen. Leuke tip: geef je op voor de Dot-a-long. Dit bijzondere online initiatief gaat deze lente weer plaatsvinden, in navolging op het grote succes van vorig jaar. Gedurende een aantal weken krijg je steeds een deel van een stippatroon opgestuurd, waarmee je aan de slag kunt. Samen met honderden anderen (vorig jaar deden ruim 550 enthousiaste deelnemers mee!) maak je op je eigen wijze een kunstwerk dat iedereen maakt. Te gek! Opgeven voor de Dot-a-long kan hier.

Geweldig: yoga masterclasses met Aurora de Leeuw
Geweldig: yoga masterclasses met Aurora de Leeuw

Yogaworkshop
Dit is ook leuk hoor. Een yogaworkshop bij Aurora de Leeuw! O, zo heerlijk. Aurora geeft allerlei online en offline masterclases en workshops. Ontzettend leuk om samen met je mams te volgen! Wat dacht je bijvoorbeeld van de Masterclass 'Relieving stress through yoga'. Of een sessie 'Sound bath - Self reflection'. Deze workshops en Masterclasses worden op verschillende momenten online gegeven. Je volgt ze al voor een paar euro, heel leuk om samen met je moeder te doen. Tip: je kunt ook een abonnement afnemen bij Aurora, waarmee je heel veel workshops en Masterclasses kunt volgen. Fijne tip! 

Prachtige bloemenkrans van papier
Prachtige bloemenkrans van papier

Bloemenkrans van papier
Deze online workshop is ook zo'n parel. Bij Studio Coolie Joelie kun je een online workshop Paper Flower Krans volgen. Voor € 47,- ontvang je een flink pakket thuis met alle benodigdheden om zelf een geweldige krans van papier te maken. Te gek! Bij het pakket hoort een video waarmee je stap-voor-stap de krans maakt. Gaat het even te snel (of ben je afgeleid door het geklets van je mams), dan zet je 'm even op pauze. De krans laat je steeds weer terugdenken aan deze leuke middag... Succes gegarandeerd!

Maak je eigen tas van gered leer
Maak je eigen tas van gered leer

Maak je eigen tas van gered leer
Monsak is wat ons betreft dé plek waar je je eigen tas van leer kunt maken. Eigenaresse Margriet gebruikt gered leer: leer dat eerder is afgekeurd door modehuizen, maar werkelijk práchtig is. We volgden hier zelf ook al eens een workshop tas maken met het Flavourites-team, en gingen vol trots met ons eigen tasje naar huis. Echt ontzettend leuk om te doen en helemaal corona-proof, gezien de afstand die je tot elkaar houdt. Tip-tip!

Wat een leuke beautyworkshop van DIYSoap!
Wat een leuke beautyworkshop van DIYSoap!

Maak je eigen beautyproducten
Wat een leuke at home workshop: bij DIYSoap maak je je eigen lippenbalsem & bodycream helemaal zelf, in je eigen huis! 100% natuurlijk, dierproefvrij en zero waste. Met een instructievideo kun je zo aan de slag, de ingrediënten heb je misschien al in huis of shop je bij DIYSoap. In deze workshop leer je meer over de ingrediënten en hun voordelen voor verschillende huidtypes. Als extraatje ontvang je twee bonusrecepten voor een chocolade lippenbalsem en voor solid douche scrub cubes. Heerlijk!

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)