Bijna Sinterklaas, leuke cadeautips!

Dat wordt leuk combineren.
Dat wordt leuk combineren.

Heb je de cadeautjes al in huis? Want vandaag precies over een week is het alweer zo ver. De avond waar wij het hele jaar naar uit kijken; Sinterklaasavond! Vol gezelligheid, vrienden, familie en cadeautjes! Nog niet helemaal klaar voor 5 december? No worries want ik heb een aantal leuke items voor in de schoen voor je op een rijtje gezet die je deze week nog kunt scoren!

Flower power: Heb je een bloemen fan waarmee je het Sinterklaasfeest viert? Dan valt dit Scandinavische vaasje zeker in de smaak! Stylisch en in verschillende leuke kleuren.

Ook leuk als er iemand verhuist is.
Ook leuk als er iemand verhuist is.

Wanderlust: Voor de reislustige onder ons zijn er de hele toffe city prints van Label of the Elements! Zo geef je iemand een mooie herinnering aan een fantastische reis voor aan de muur. En op een creatieve manier past ie vast wel in de schoen.

Voor onze koukleumen.
Voor onze koukleumen.

Geitenwollensokkentype: Er warmpjes bij zitten is heerlijk als buiten de tempratuur daalt.. En dat gun je iedereen toch? Deze sokken zijn daarom een echte aanrader! Warm, dik en precies zoals oma ze maakte. Ik zeg: perfect!

Niet alleen kinderen worden hier blij van.
Niet alleen kinderen worden hier blij van.

Kids favorite: Sinterklaas maakt de kinderen blij. En dat doet hij graag! Want hij is ook stiekem benieuwd hoe iedereen zijn boot inkleurt! Met deze XL-kleurplaat kunnen de kids helemaal los gaan! En met zijn 127x90 centimeter kunnen er een heel wat vriendjes en vriendinnetjes meehelpen!  

Dit formaat past in iedere schoen.
Dit formaat past in iedere schoen.

Schrijver: Er zit er altijd wel iemand tussen die tijdens pakjesavond een spetterend gedicht heeft geschreven! Een fan van de pen. Denk je dan ook niet dat deze (van gerecycled krantenpapier!) etui een absolute topper is?!

Lekkere pepernoten fudge.
Lekkere pepernoten fudge.

Wie zoet is... Krijgt lekkers. En dat zijn de fudges van Jack voor 100%! Zacht en vol van smaak. En Jack is pakjesavond ook niet vergeten en heeft speciaal daarvoor een leuke Sinterklaas-gift-box voor je samengesteld om je oma, je lief of je vader te verwennen.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)