Brievenbus verrassingen en andere cadeaus

Originele verjaardagscadeaus per post
Originele verjaardagscadeaus per post

Kun je geloven dat het alweer september is? Dat betekent in ieder geval een ding: verjaardagsfeestjes en traktaties in overvloed, want september is de maand waarin de meeste mensen een jaartje ouder worden! 

Het is echt zo, in september worden de meeste mensen geboren. Heeft vast iets te maken met de donkere dagen voor kerst, de koude winterse dagen waarop we lekker bij elkaar kruipen en de uitbundige feestdagen met net wat meer alcohol dan gebruikelijk….Hoe dan ook, je bent deze maand vast druk met het uitzoeken en versturen van verjaardagscadeautjes. Om je zoektocht te vergemakkelijken, laten we je de meest originele verjaardagscadeaus van Bloompost zien. De meeste passen gewoon door de brievenbus! Wil je weten hoeveel mensen er op jouw verjaardag ook jarig zijn, check dan de link helemaal onderaan.

Bloemen door de brievenbus
Bloemen door de brievenbus

Brievenbusbloemen

Een plat pakketje waaruit een prachtig boeket bloemen tevoorschijn komt? Dat is pas echt een originele verjaardags verrassing! Kies voor een mix van mooie seizoensbloemen of ga voor prachtige rozen. Extra feestelijk is dit verjaardagspakket met gemengde rozen, een mini vlaggenlijn, verjaardagstoeter en een feesthoedje. Zeker weten dat de birthday boy of girl zich dan echt jarig voelt.
.
Stuur je liever bloemen waar de jarige echt heel erg lang van kan genieten, dan zijn droogbloemen het perfecte cadeau. Er zijn zo veel leuke opties! Ze zijn altijd helemaal on trend en vaak met een leuk diy-element zoals de Bloomring, de Clay & terra en het Hoera-pakket met houten slinger. 

Droogbloemen verjaardags verrassing
Droogbloemen verjaardags verrassing

Spa-tastische verrassing

Verras de jarige jet met een spa & wellness-pakket voor een ultiem ontspanningsmoment onder de douche. De verse eucalyptus en rozemarijn geven een heerlijke geur af, net als de handgemaakte boszeep. Het linnen zakje met lavendel en de scrubhandschoen maken dit spa at home cadeautje helemaal af.
.
Een ander leuk mindfulness cadeau van Bloompost is Zen again. In dit originele brievenbus cadeau zitten een goud met roze kandelaar, rustieke dinerkaars en een heerlijk geurend amberblokje. Als je met de mini rasp een beetje van het amberblokje schaaft, komt er telkens weer een heerlijke geur vrij.

Spa & Wellness cadeau
Spa & Wellness cadeau

Groen cadeau

Geloof het of niet, maar je kunt ook een brievenbus boom cadeau geven! Oke, het is nog wel een mini-boompje, maar met de juiste verzorging kan hij uitgroeien tot een prachtige boom. Je vindt bij Bloompost hele toffe boompjes, zoals Ginkgo Biloba en het honingboompje. Of ga voor een plant, ook een super leuk verjaardagscadeau. Wat dacht je van de exotische paradijsvogelbloem of het koffieplantje. Kun je over een paar jaar genieten van zelfgekweekte koffie bij de verjaardagstaart!
.
Twee verrassingen in een? Stuur dan bollen of zaden. Leuk om nu uit te pakken en straks te genieten van de mooie bloemen. Zelfs iemand zonder groene vingers kan uit de voeten met dit fleurige brievenbus presentje.

Een verjaardagsverrassing die nog moet groeien en bloeien
Een verjaardagsverrassing die nog moet groeien en bloeien

Nog meer brievenbus verrassingen

Het is inmiddels een echte klassieker van Bloompost, wij hebben er ook al een aantal mensen mee verrast. We hebben het over de puzzel! Je kunt kiezen uit een planten puzzel en een bloemen puzzel. Allebei bestaan ze uit 1.000 stukjes en eerlijk is eerlijk: het is best een uitdaging. Maar ben je klaar, dan heb je ook wat. Je kunt ‘m zelfs ingelijst ophangen aan de muur.
.
Echte theeleuten verras je op hun verjaardag met een doosje biologische bloementhee. Theemoment Rose en Theemoment Gold zien er niet alleen heel mooi uit in hun stijlvolle verpakking, ze staan ook prachtig in een glazen theepot of -glas en smaken bovendien heerlijk kruidig en verfrissend. 

Ook deze verjaardagscadeaus stuur je per post
Ook deze verjaardagscadeaus stuur je per post

Goed om te weten: als je het verjaardagscadeau voor 22.00 uur bestelt, wordt het de volgende dag al bezorgd. Handig, voor als je last minute nog iets moet regelen. Je kunt natuurlijk ook al een poosje van tevoren een cadeautje bestellen. Je geeft dan de door jou gewenste bezorgdatum aan en Bloompost zorgt ervoor dat de verrassing op de juiste dag in de brievenbus ligt.

Wil je nog weten hoeveel mensen hun verjaardag met jou delen? Bekijk het via deze link van het CBS

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)