Baby love

Baby love bij Cozykids.nl
Baby love bij Cozykids.nl

In mijn omgeving schieten er baby’s uit de grond van jewelste. Er is geen ontkomen meer aan als dertigplusser. Wat een heerlijk verwen momentje om eens heerlijk te knuffelen met de liefste baby’tjes van je vriendinnen. Als kraamkado-expert ben ik altijd op zoek naar de zoetste kadootjes.

Origineel
Toch wil je op een gegeven moment naast een kek outfitje ook wel eens origineler uit de cadeauhoek komen en toch ook iets nuttigs geven. Newsflash! Baby’s groeien als kool dus hoe fijn is het als er een cadeau zou zijn dat tot tiener leeftijd mee kan groeien? Ik ging de uitdaging aan en ben terecht gekomen bij een heerlijk Flavourites snoepje; Cozykidz.nl met als expertise kinderkamer styling.

Alles in zachte en matchende kleuren
Alles in zachte en matchende kleuren

Kinderkamer
Op het gebied van baby/kindermode en styling wist ik dat er genoeg aanbod was. Het prikkelde me alleen nog niet omdat een outfitje geven soms een beetje fantasieloos aanvoelde. Maar er ging een wereld voor me open toen ik ontdekte wat er voor leuk aanbod bleek te zijn in baby/kinderkamer-land. Dit prikkelde mijn creatieve geest enorm, want ik zag de hele kinderkamer er automatisch bij in mijn gedachte. Je zou er bijna zelf een snoezig kamertje van willen inrichten :)

Een bolletje wol als inspiratie
Een bolletje wol als inspiratie

Details
Alles in een smaakvol interieur draait om de details en unieke stukken. Het maakt niet uit of het om een woonkamer, keuken of kinderkamer draait. Vintage stukken en moderne ontwerpen versmelten met elkaar tot een eclectische mix zijn smaakmakers. Met lieve accenten van zachte kleuren tover je in een keer een stijl die werkt voor baby’s en kiddo’s. De nieuwe knoop kussens zijn werkelijk too cute to be true. Een moderne speelse look gebaseerd op een zacht bolletje wol en een kussentje.

Doe inspiratie op bij Cozykids.nl
Doe inspiratie op bij Cozykids.nl

Pronkstuk
Tegenwoordig kun je met de simpelste middelen een uniek karakter in een kamertje neerzetten als pronkstuk. Wat denk je van de commodes en kasten die Cozykidz.nl in een prachtige kleur verfen en opknappen? Zo een stuk kan nog jaren mee tot in de tienerkamer.

Die willen we zelf ook!
Die willen we zelf ook!

Idee
Zoals je misschien bij een wedding geld bij elkaar legt voor een groot weddingcadeau, kun je dat wellicht ook doen met een vriendengroep bij de geboorte van een nieuwe baby. Hoe leuk is het om met alle vrienden een bijdrage te leveren aan die prachtige commode of linnenkast, die waarschijnlijk nog voor jaren in de familie blijft. Wellicht wel van kind tot kind wordt doorgegeven. Ik romantiseer misschien het idee van mooie, duurzame en kwalitatieve cadeaus aan elkaar geven maar waar het om gaat, is dat het uit een goed hart gegeven wordt. Ik word alleen zo blij van fantaseren over de perfecte gestylde baby/kinderkamer door deze unieke webshop.

Van dekentjes tot meubeltjes...
Van dekentjes tot meubeltjes...

Tipje
Je kunt bij Cozykidz.nl ook jouw kinderkamer laten stylen – mocht je het te druk hebben of om inspiratie verlegen zitten. In een handomdraai stylen deze ladies jouw lege kamertje in ultieme baby-walhalla.

reacties op dit blog (1)

27 januari 2022
Diana van os
Hele leuke tips en hele leuke spulletjes voor op mijn babygirl Alisha haar nieuwe slaapkamer
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)