Baby geboren? Van geboortebord tot raamsticker!

Ontwerp bij Koning Kaart jouw favoriete kaartje
Ontwerp bij Koning Kaart jouw favoriete kaartje

Is je kleintje geboren? Dan wil je dit 't liefst van de daken roepen. Hello world! Natuurlijk ga je geboortekaartjes rondsturen, maar hoe leuk is het om de komst van die kleine spruit ook op een andere manier aan te kondigen. En nee - dan hebben we het niet over een ooievaar die door het raam is gevlogen.

Het is me toch 'n leuke klus: het uitzoeken van geboortekaartjes. Hele Pinterest borden kun je ermee aanleggen. Kleuren, lettertypes, illustraties: je kunt je er volledig mee uitleven. Koningkaart is een waar paradijs waar het geboortekaartjes betreft. Werkelijk waar: het begrip 'stijlvolle kaartjes' is hier zo'n beetje uitgevonden. Komt door de hippe kleuren en lettertypes die ze hier gebruiken. En waar we vooral zo blij van worden: de goudfoliedruk die ze hier graag toepassen op de kaartjes. Baby's naam geschreven in krullerige gouden letters, het leven kan beginnen! 

Ook leuk voor in de kinderkamer
Ook leuk voor in de kinderkamer

Tuinbord en geboortebord

Wedden dat je in de zoektocht naar het perfecte plaatje kaartje ook aanverwante zaken tegenkomt? Een tuinbord bijvoorbeeld, geheel in de stijl van het geboortekaartje is dit een bord voor in de tuin, vanzelfsprekend gemaakt van weerbestendig materiaal. En of jouw kaartje nu in de vorm van een hart, regenboog of olifant is: het geboortebord wordt in dezelfde vorm gestanst. Ook leuk: een geboortebord dat je aan de buitenkant tegen het raam hangt. Niemand kan nu nog om de geboorte van jouw kleine oogappel heen. Grappig detail: vanuit de verte zullen veel mensen denken dat je huis te koop staat, totdat ze dichterbij komen...

Tuinbord, raambord: aan jou de keuze
Tuinbord, raambord: aan jou de keuze

Geboortevlag

Ook gespot bij Koningkaart en ook te maken in de stijl van het geboortekaartje is een geboortevlag. Deze wordt van weerbestendig PVC gemaakt in de stijl van jouw kaartje. En, goed om te weten: je kunt bij Koningkaart dus kiezen uit een van de ontwerpen die zij hebben gemaakt, of helemaal zelf een ontwerp maken in de speciale ontwerptool. Het is heel gemakkelijk en ontzettend leuk om te doen. Leuk idee: ontwerp eerst het kaartje in de ontwerptool en design hier je eigen favoriete kaartje. Kies daarna voor een van de extra producten zoals de geboortevlag, en kies hier voor de optie 'ontwerp je eigen vlag'. Je kunt dan weer uit dezelfde designs kiezen als bij de kaartjes, en hier naar je eigen smaak een leuk ontwerp van maken. Doe het in de stijl van het kaartje, maar geef er net even een extra finishing touch aan met bijvoorbeeld een extra kleurtje of illustratie. Zo horen het kaartje en de extra aankondiging echt bij elkaar, maar is het niet een een-op-een kopie.

Baby geboren? De vlag kan uit! En voor het bezoek is er het kraambezoekboek
Baby geboren? De vlag kan uit! En voor het bezoek is er het kraambezoekboek

Raamsticker

Laten we deze leuke gimmick niet vergeten: de raamsticker. Die kun je laten maken van je geboortekaartje of je kunt er zelf een ontwerp voor maken.

In de babykamer

Nu kan het natuurlijk ook zo zijn dat je in de babykamer het geboortekaartje op een originele manier wilt laten terugkomen. Dat is natuurlijk extra leuk als het ontwerp perfect matcht met het interieur van de babykamer (en geloof ons, dat wil je). Omdat ze bij Koningkaart heel goed weten wat jij wilt ten tijde van het hebben van een hoogzwangere buik, hebben ze hier alvast over nagedacht. Een canvasposter met latjes, een canvasdoek, tegeltje of gewone poster: bij Koningkaart kunnen ze op allerlei manieren jouw kaartje afdrukken. Kun je alvast een beetje fantaseren en bedenken wat je straks wilt. En oja, tot slot: het kraambezoekboek (natuurlijk met jouw geboortekaartje op de cover) vinden we ook ontzettend leuk. Kan het bezoek daar mooi in schrijven dat jij toch echt de knapste baby van 't land hebt.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe tips, toffe shops, leuke adresjes en inspirerende blogs!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)