Autumn is here!

zoveel kleuren, zoveel keuze!
zoveel kleuren, zoveel keuze!

Nu de dagen korter worden en het weer guurder is, kruipen wij hier in de Snorfabriek lekker in onze warme vesten en kunnen de kaarsjes aan. Je raadt het misschien al: ik ben echt een sukkel voor kleedjes, lampjes en kaarsjes. Vooral in de het najaar. “Ja die kaarsjes en lampjes zijn leuk voor een paar dagen, maar dan heb je het echt wel weer gezien” meent een vriendin. Maar ik kan er écht geen genoeg van krijgen.

 

Toen ik de handgemaakte lichtslingers van Cottonballlights tegenkwam, kon ik het dan ook niet laten om er een te scoren. Ik kon kiezen uit lichtslingers uit het assortiment maar je kunt bijvoorbeeld ook je eigen slinger samenstellen, yes please! Naast de lichtslingers verkopen ze ook hanglampen en staande lampen in alle kleuren van de regenboog. Uiteindelijk ging ik voor dit exemplaar uit de nieuwe premium lijn waarbij de ballen aan de slinger verschillende formaten hebben waardoor je een speels effect krijgt.

sfeervol, waar hang jij ze op?
sfeervol, waar hang jij ze op?

En daar zit ik dan op de bank. Kleedje check! Kop thee, check! En last but not least: sfeerverlichting, dubbel check! Laat die winter maar komen, I’m ready!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)