Nieuw: Arkive - super deals voor duurzame cosmeticaproducten

Beauties van Arkive
Beauties van Arkive

Yay, weer een tof nieuw shopadres ontdekt! Meet Arkive.com: een website vol (duurzame) cosmeticaproducten die enorm in de sale zijn. En daar is een reden voor. Gaan we je uitleggen!

Arkive is nieuw. En wat ons betreft mag het meteen meer bekendheid krijgen, want dit is toch een mooi initiatief! Arkive verkoopt (duurzame) cosmeticamerken. Mooie labels uit het hoger segment (Marc Jacobs, Elizabeth Arden, Benefit Cosmetics, om er maar een paar te noemen), die je vaak vindt in de USA of bij de betere parfumerieën. Nu wordt er op jaarbasis heel wat cosmetica weggegooid, omdat bijvoorbeeld de verpakking beschadigd is. Of omdat een kleur uit de collectie gaat. Dat willen ze niet bij die zalig ruikende, luxe parfumerieên, dus wordt er nogal eens wat afgekeurd. 

Ldeuk om hier te shoppen!
Ldeuk om hier te shoppen!

Ouch. Zonde.
.
Want ja, wat maakt het uit of het kartonnen doosje om je lipstick een deukje heeft? Of die heerlijke moisturizer een nieuw logo heeft gekregen, waardoor de oude collectie de vuilnisbak in moet?
.
Dat moet anders, vond Team Arkive. En dus redden ze nu 'kneusjes' van de ondergang door ze op te kopen, en ze via de webshop voor vriendelijke prijsjes aan te bieden. Kijk, da's leuk. Want zo is die dure lipstick ineens betaalbaar. Of kun je nu wél die concealer van Clinique kopen. Jij blij, cosmeticamerk blij (zo hoeven ze niets meer weg te gooien) en Arkive blij. Ik houd van dit soort adresjes en shopte een lipgloss van Clarins (veilig, want die had ik eerder gehad - maar dan voor de originele prijs) en een fijne bronzer. Doosje met een deukje, maar wat maakt het uit? Die gooi ik sowieso weg.
.
De bestelling liet iets langer dan gewend op zich wachten (vijf dagen) en luxe testertjes zaten er niet bij, maarja. Da's niet zo erg, als je nagaat dat ik zo'n 50% op de originele prijs had bespaard, én twee luxe cosmeticaproducten had gered. Zie je iets leuks dat je graag wilt shoppen? Wacht niet te lang, want op = ook echt op in dit geval. Aanradertje, onthoud deze tip!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)