Als alles samen valt

Unknown to many, but a legend to some..
Unknown to many, but a legend to some..

Je kent het wel, van die periodes dat alles tegelijk komt. Verjaardagen, nieuwe baby’s, afscheid van collega’s en ga zo maar door. Malou, Sander en Frank van Cool Bananas got your back! Op deze toffe site vind je alles wat je nodig hebt voor iedereen die iets te vieren heeft. Zij delen op hun site al hun persoonlijke favorieten op het gebied van wonen, stationary, kaarten en accessoires en nog veel meer. Zo wordt het je wel heel gemakkelijk gemaakt een origineel cadeau te scoren!

Hippe sokken
Ken je het verhaal van de sokken van Alfredo Gonzales? ‘Unknown to many, but a legend to some..’ Check deze video en wedden dat je fan wordt van deze legend, die superhippe sokken maakt? Er is heel veel keuze aan gave prints; een ideaal cadeau voor je vader, broer en opa, maar ook voor de dames zit er genoeg leuks tussen. Dat wordt nog moeilijk kiezen!

Toffe doe-boeken
Toffe doe-boeken

Maak je eigen monsters
Als je nog een cadeau zoekt voor op vakantie, origineler dan de bekende vakantieboeken van de lokale boekhandel, zijn deze doe-boeken een aanrader. Je shopt hier zeer gedetailleerde kleurboeken voor de wat grotere kinderen (of jezelf!) of stoere superhelden knutsel- en tekenboeken. Met de boeken van Make en Move knutsel je zelf monsters of robots in elkaar, die je kan laten bewegen. Succes verzekerd!

Je bent een supermoeder!
Je bent een supermoeder!

Relax Mama!
Ken je de boeken van Uitgeverij Snor al? Als je een vriend of broer hebt die binnenkort vader wordt, of een vriendin of zus die moeder wordt, dan kun je niet om deze boeken heen. Relax Mama is zo’n hilarisch boek met (licht sarcastische) tips op het aanstaande moederschap. Ook voor de aanstaande vaders is er het Zwangerschapsboek voor mannen. Het ideale cadeau voor aanstaande ouders met humor!

Prachtige broche
Prachtige broche

Prachtig exemplaar
Oh wat werd ik verliefd op deze broche. Het is een van de vele geweldige items, die Malou heeft uitgekozen. Ik zou ze allemaal wel met je willen delen, zo mooi! Te mooi om weg te geven eigenlijk. Dus neem even een kijkje voor een ander… of jezelf!

Om de blits mee te maken
Om de blits mee te maken

Botanische prints
Een beetje in dezelfde lijn als de sieraden, die Malou heeft uitgezocht, en je net als ik een beetje van die botanische prints houdt, dan zit je helemaal goed bij de tassen en posters van Cavallini & Co. Heel betaalbaar en ze zien er toch heel exclusief en bijzonder uit. Hiermee kun je op verschillende feestjes de blits maken en je zou de posters zelfs als inpakpapier kunnen gebruiken.

Originele puzzels
Originele puzzels

Puzzelen maar
Kraamfeest of kinderverjaardag? Voor jong en oud hebben Malou, Frank en Sander weer de leukste dingen voor je verzameld. Van stevige houten auto’s om mee te spelen, tot mooie fragiele papieren kunst van Studio Roof voor aan de muur. En heel veel originele puzzels. Zoals deze gave puzzel van Pierre the maze. Goed gevonden Frank!

Ohh dear..
Ohh dear..

Ohh Dear
Zo kan ik nog wel even doorgaan, want er is zoveel leuks te vinden! Nog eentje dan.. Stel dat je die verjaardag skipt, of even bedankt voor de babyshower, of het afscheid van die saaie collega. Dan stuur je gewoon een kaart! Voor iedere gelegenheid vind je hier wel iets tussen de kaarten van Ohh Dear. Een beetje sarcastisch, soms op het randje, maar altijd leuk! En psst.. binnenkort komen er ook agenda’s van Ohh Dear! Ohh Dear..

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)