Trendy picknicktafels!

Opvallend! Mijn oog viel op deze tafel waardoor ik meteen de webshop bezocht
Opvallend! Mijn oog viel op deze tafel waardoor ik meteen de webshop bezocht

Ben je ook bezig met het zomerklaar maken van je tuin? Of nog zoekende naar een origineel tuinmeubel of aankleding hierbij? Dan heb ik een tip voor je: Maximavida.com! Deze webshop heeft picknicktafels in allerlei soorten, maten en kleuren met alles erop en eraan. Betaalbaar ook, ik word er blij van!

Het stylen van mijn interieur is geen probleem. Echter, de tuin personaliseren vind ik wel een vak apart. Het liefst zet ik mijn leuke eettafelstoelen gewoon buiten neer. Dat dat niet zo een goed idee is begrijp ik. Nu zie ik her en der om me heen al wel een verschuiving plaatsvinden in stoelen en bankjes die qua look en feel lijken op wat normaal gesproken binnen kan staan. Maar toch… om gemakkelijk dat binnengevoel naar buiten te trekken, met meubilair dat weerbestendig en niet knetterduur is, dat vind ik nog best een klus. Misschien speelt bij mij het gebrek aan ervaring in het hebben van een tuin ook mee. Enfin… Bij het zien van deze felgekleurde tafel werd ik geprikkeld om eens een kijkje te nemen in deze webshop.

Gezelligheid rondom de picknicktafel
Gezelligheid rondom de picknicktafel

De picknicktafel geeft mij een gevoel van gezelligheid. Compact, knus en wat ik bij Maximavida.com zie ook met vele mogelijkheden! Er komt spontaan een vakantiegevoel bij me naar boven, terugdenkend aan de ellenlange autovakanties van vroeger waarbij we langs de weg stopten voor een bammetje of een potje voetbal. Even wat beweging met de picknicktafel als verzamelpunt.

Rugleuningen voor aan je picknicktafel
Rugleuningen voor aan je picknicktafel

Hoewel ik zelf mobiel genoeg ben om zonder rugleuning een tijd stil te zitten, een dergelijke toevoeging om relaxed wat langer te zitten vond ik bij Maximavida.com ook! Een waardevolle toevoeging wat mij betreft. Zo zag ik sets met verschuifbare gepatenteerde rugleuningen. Een aantal modellen hebben ook een gat in het midden om een parasol in te plaatsen. Nu krijg ik meteen ideeën om de boel helemaal af te maken! Uitbreiden met een leuk bankje kan ook. Deze vind je wederom in deze webshop.

Kussens met leuke prints en frisse kleuren
Kussens met leuke prints en frisse kleuren

Zachter zitten? Ook voor aankleding kun je hier terecht. Kussens speciaal op maat voor de zitting van een picknicktafel, maar er zijn ook kussens voor tuinbankjes die ze hier aanbieden. In leuke prints en vrolijke kleuren. 

Strak en in fris witte kleur
Strak en in fris witte kleur

Zijn de felle kleuren je wat too much? Er zijn ook strakkere varianten te vinden en niet alleen van hout, maar ook van aluminium! Nieuw is de City picknicktafel in grijs of wit (voor een speciale prijs). Tof! En gemakkelijk in te stappen bij dit model.

Mijn favoriet, de strakke City variant
Mijn favoriet, de strakke City variant

Of een combinatie van hout en aluminium, welke je ziet bij deze City variant inclusief rugleuningen. Mooi in strak grijze kleur. Dit is mijn favoriet vooralsnog. Mooie hoekige lijnen. Nieuwsgierig geworden? Laat je inspireren in deze webshop!

reacties op dit blog (1)

26 mei 2016
Jenny
Wat ziet dat er gezellig uit zeg! Vorige week mijn hardhouten picknicktafel besteld. Nu is het wachten tot hij binnen komt. Daarna ga ik zeker ook wat spulletjes voor erbij zoeken, top sfeertje!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)