9x een hoofdrol voor de fiets!

Wanddecoratie van Fabryk Design en Story Tiles
Wanddecoratie van Fabryk Design en Story Tiles

Vandaag is het Wereld Fietsdag en daarom zetten we de fiets op onze eigen Flavourites manier in het zonnetje. En check vooral de leuke korting die je onder in het blog vindt.

 

Je ziet ze steeds vaker, vrouwen op de racefiets. En waarom ook niet, het is hartstikke lekker om keihard te fietsen door ons prachtige landje. Maar we willen tijdens het fietsen wel graag een comfy wieleroutfit aan die er ook nog eens leuk uitziet. Dat vinden ze bij Ingeklikt ook en dus shop je hier exclusieve fietskleding voor vrouwen. En wat zijn ze mooi, deze kleurrijke tops met en zonder mouwen, biker shorts, jasjes en meer. Maakt het fietsen toch een stuk leuker!
.
Jong geleerd is oud gedaan. Als je in Nederland wordt geboren, dan staat er voordat je goed en wel kunt lopen al een fiets voor je klaar. En dat is maar goed ook, want we leggen heel wat fietskilometers af, dus je kunt niet vroeg genoeg beginnen. Heb je een kleine Tom, Anna of Marianne in huis, check dan deze super leuke kinderfietsjes van Banwood die we spotten bij Lazy Lama.

Jong geleerd is oud gedaan! Wieleroutfits van Ingeklikt en super leuke kids fietsjes @lazylama
Jong geleerd is oud gedaan! Wieleroutfits van Ingeklikt en super leuke kids fietsjes @lazylama

Is jouw lief een fietsliefhebber? Dan zit je helemaal goed bij deze leuke fashion met fiets prints van Sissy-Boy. Leuke sokken, lichtblauw overhemd en een grijze sweater. Die laatste twee zijn ook nog eens in de sale! Enne...het is binnenkort Vaderdag, we zeggen het maar even.
.
Nog meer leuke fietsgerelateerde Vaderdag cadeaus vind je bij Ditverzinjeniet. Wat dacht je van een fiets die door je pizza rijdt eh... snijdt of super coole accessoires zoals een bekerhouder voor aan het stuur, met een mooie bruine leren band. Ook leuk (en een beetje irritant) is de koperen tube fietsbel, die wel 3 tot 4 seconden belt! En deze vinden we echt te gek: een richtingaanwijzer met led display, die je bedient via je stuur. Niemand die je op een grijze dag of ‘s avonds nog over het hoofd ziet!

Shirt met fietsen van Sissy Boy, bekerhouder van Ditverzinjeniet
Shirt met fietsen van Sissy Boy, bekerhouder van Ditverzinjeniet

Zo leuk, deze fietsende dames. Het zijn Steam Waverz die je op een hete kop thee legt, door de damp komen de dametjes rechtop te staan. Leuk om cadeau te doen aan je fietsmaatje of om als uitnodiging voor een fietsdate te versturen. Of stuur zo’n leuke kaart van gerecycled landbouwafval van Illu-Ster om je vrienden uit te nodigen voor een fietstocht, wandeling of picknick. 

Ga je mee naar buiten? Kaart van Illu-Ster en Steam Waverz
Ga je mee naar buiten? Kaart van Illu-Ster en Steam Waverz

Wow, deze is gaaf! Een fiets als wanddecoratie, wat een leuk idee. Dit knappe exemplaar van Fabryk Design is uit één stuk gefreesd MDF. En je mag er wel even flink wat plek voor vrij maken, want hij is minimaal 100 cm breed (ook verkrijgbaar in 130 cm).
.
Wij zijn fan van de handgemaakte tegeltjes van Story Tiles. Zo gezellig, die kleine verhaaltjes voor aan de muur. En hoe leuk zijn deze oer Hollandse tafereeltjes met een hoofdrol voor de fiets!

Wanddecoratie van IXXI
Wanddecoratie van IXXI

Nog meer fietsen op de muur? Check dan de wanddecoratie van IXXI met prachtige foto’s van fietsen die je als een waar kunstwerk van kleine vierkantjes aan je muur hangt. Extra leuk: je shopt tot en met 20 juni (juist ja, Vaderdag) met 15% korting als je code DAD15 gebruikt.

Deze Veloretti in salmon: wow! @kellynederlof
Deze Veloretti in salmon: wow! @kellynederlof

En dan tot slot: onze favoriete fiets. Staat al jaren op onze wishlist en tja, het moet er toch eens van komen, niet? Deze Robyn van Veloretti in blazing salmon. Wow. Een snoepje. Zullen we...?

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)