8x Valentijnsdag cadeaus

Happy Valentines Day!
Happy Valentines Day!

Oké het is eigenlijk te cheesy om te beginnen met All you need is love, maarrr hè dat doen we lekker toch. Want het is zo fijn om lief te hebben én om geliefd te worden natuurlijk. Als dochter, moeder, vriendin, zus, tante, oma, buurvrouw. Gewoon, om wie je bent. Hoe leuk is het nu om die speciale persoon die jij zo lief hebt met Valentijnsdag te verrassen met een pakketje liefde. Met iets waar de liefde en waardering van af spat! Wij hebben vast wat ideeën voor je op een rijtje gezet. Gewoon, omdat we je lief vinden.

 

Worden we altijd blij van én vinden we leuk om te geven: bloemen. Je kunt natuurlijk kiezen voor een mooi boeket van je lokale bloemist en het zelf langsbrengen, maar opsturen maakt het net wat spannender. Wij zijn dol op de brievenbusbloemen van Bloompost. Zo verrassend dat er uit dat platte pakje een heuse bos tevoorschijn komt! Check de speciale Valentijnsbloemen in vlammend rood of romantisch roze. 
Heel lief en fragiel zijn de bloemenlijstjes van ByManoa. De viooltjes, madeliefjes, klaprozen en andere bloemen zijn met liefde geplukt, gedroogd en ingelijst. Speciaal voor jou, zodat jij er iemand anders heel blij mee kunt maken. Of jezelf, mag ook hoor!

Bloemen van Bloompost en ByManoa
Bloemen van Bloompost en ByManoa

Is big, bold & extravagant meer jouw ding, dan zijn de stijlvolle boeketten van Bloomon een perfect match. Je shopt hier voor elke gelegenheid een waanzinnig boeket. Speciaal voor Valentijnsdag is er de Valentine’s Edition, met wel 21 verschillende takken die tot wel 115 cm hoog zijn. In één woord: wauw!

Zeg het met Bloomon
Zeg het met Bloomon

Tot zover de bloemen. Alhoewel, dit is ook zo’n leuke verrassing, de Happy Hug. Het is een kaart en vaas in één! Je lieve boodschap komt op de kaart, die de ontvanger daarna omtovert tot een prachtige vaas. Zo verdwijnt de kaart die jij met liefde en aandacht hebt uitgezocht tenminste niet in een bewaardoos of -de horror-  het oud papier! Er zijn verschillende designs, maar wij vinden de  Pink XOXO de aller- allermooiste.

Een Happy Hug of toch een Love Poster?
Een Happy Hug of toch een Love Poster?

Ook van papier, maar dan voor aan de muur zijn de posters van Printcandy. Je kunt ze helemaal customizen voor Valentijn, bijvoorbeeld met je eigen Love Poster van jullie liedje of een voor jullie belangrijke datum. Zo romantisch. Zoek je een minder romantisch, maar wel lief en persoonlijk cadeau, dan kun je kiezen uit hele toffe templates die geheel naar wens kunt aanpassen. Wij zijn fan van deze one of a kind posters.

Een echt liefdesslot
Een echt liefdesslot

Niet meer laten gaan, die lieve lieverd. Slot erop, sleutel weg, klaar is Kees. Bij ons nieuwste snoepje E-star sieraden spotten we deze te gekke oorbellen en kettingen met slot. Creepy? Mais non, het is net zo’n slotje dat je samen met je lief bevestigt aan de spijlen van de Pont Neuf in Parijs. Maar ja, dat romantische tripje zul je nog even moeten uitstellen, dus tip Cupido even over dit fijne alternatief.

Op deze manier gaat liefde echt wel door de maag! Foto: chocstar
Op deze manier gaat liefde echt wel door de maag! Foto: chocstar

Gaat liefde écht door de maag? Nou, als het in de vorm van zo’n chocoladehart is, reken dan maar van yes! Stuur een Hart van Goud met pure, melk en witte chocolade, noten en écht goud naar iemand met een eh..hart van goud. Of kies voor één van de andere chocolade harten van Chocstar met té leuke namen zoals ‘n kus door de brievenbus en Ik cacao van jou. Dan smelt je toch. 

Dit hart moet je helaas breken om bij de inhoud te komen
Dit hart moet je helaas breken om bij de inhoud te komen

Oké, nog eentje dan, want deze moéten we met je delen: de Petiet Piñata van Candy Converters. Say what? Deze hartvormige diy piñata maak je van snoeppapier en vul je met eetbare confetti en eventueel een lief cadeautje. Hoe leuk is dat er in dit hart iets verstopt zit! En dan mag de ontvanger er een flinke klap op geven om bij de verrassing te komen. Al vinden we ‘m eigenlijk te leuk om te kapot te maken. Mocht je de piñata toch tot moes slaan, dan kan alles gerecycled worden, want de onderdelen zijn gemaakt van growing paper en landbouwafval. Yes party, no waste!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)