7x origineel logeren tijdens het paasweekend

Stylish bij Bij de buren
Stylish bij Bij de buren

Zin om er met Pasen even tussenuit te gaan? Deze bijzondere locaties hebben nog plek! Lekker dichtbij er even helemaal tussenuit. Héérlijk! Let op: boek snel, want het loopt nogal storm met boekingen in eigen land :-)

Panorama lodge op pop-up camping
Deze panorama lodge is er eentje in de categorie 'wow'. Je vindt 'm in Twente, hij heeft een weids uitzicht en het is gewoon een knap ding. Hij staat op de hippe pop-up camping 'Bij de buren' waar je best of both worlds vindt: een heerlijk sfeertje (denk: marshmallows roosteren in het kampvuur, wijntjes drinken, chillen) terwijl je midden in de natuur bent. Hop, boeken! En meteen voor de meivakantie. En de zomervakantie :-). 

TaarTenTuin
TaarTenTuin

Slapen bij de boer
Hóe leuk zijn de locaties van Boerenbed, zoals deze met de leuke naam TaarTenTuin. Slapen doe je in zo'n fijne safaritent, terwijl je alle kansen hebt om van het leuke boerenleven een graantje mee te pikken. Paarden verzorgen, koeien knuffelen, lekker ravotten in hert weiland... Echt té leuk. Deze locatie is al helemáál een parel, want hij ligt aan de Nieuwkoopse Plassen. Leuk om met een kano of fluisterbootje het water op te gaan! Echt een geweldige belevenis voor de kinderen- én de ouders, natuurlijk.

Toffe tent!
Toffe tent!

Stylish tent
Deze stylish tent in de vorm van een ui (er is ook een bell-tent, ook al zo leuk) vind je in Stieltjeskanaal. Op de leuke, kleinschalige camping staat alles in het teken van eco. Echt een super leuke, inspirerende locatie. Die lifestyle wil je meteen meenemen naar huis!

Vlakbij Amsterdam
Onder de rook van Amsterdam kun je hier ge-wel-dig logeren. Een prachtig tiny house met de naam Marrakech, en dat is te zien aan het smaakvolle interieur. Is het nog iets fris met Pasen? De gezellige houtkachel maakt het comfortabel en warm! Echt een toffe plek, zo midden in de natuur en toch op steenworp van Amsterdam. Een hidden gem!

Marokko vibes vlakbij Amsterdam
Marokko vibes vlakbij Amsterdam

Op een Brabants landgoed
Dit toffe tiny house staat in Mariahout, op een landgoed in Noord-Brabant. Hier is de stad ver weg en zijn de geluiden uit de natuur dichtbij. Kijk dat bed, dat uitzicht! Dat wordt een fantastisch weekend...

Geweldiug tiny house in Mariahout
Geweldiug tiny house in Mariahout

Knus in Bergen
Het is altijd zo leuk in kunstenaarsdorp Bergen. Dit huisje staat op een heel mooi plekje. Leuke take-away coffees en winkeltjes zijn op steenworp afstand en binnen no-time sta je in de duinen of op het strand. Heerlijk!

Slapen in Bergen
Slapen in Bergen

Op chic
Villa Oldenhoff is een super locatie in Breukelen. Dit is echt een héérlijke bed&breakfast waar ze Genieten nog schrijven met een hoofdletter G. Luxe sanitair, elke dag knapperig verse broodjes, dat soort fijne dingen des levens. Check ff die foto's van het stijlvolle interieur, OMG. Je krijgt toch metéén zin om te gaan boeken?

Chic: Villa Oldenhoff
Chic: Villa Oldenhoff

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)