5x zalige vesten voor op je wishlist!

Persoonlijke favoriet: lang vest van By-Bar
Persoonlijke favoriet: lang vest van By-Bar

Deze vesten kun je het hele jaar door dragen! Van zacht, warm en lang tot de on-trend kimono en kleurrijke oppeppers voor je garderobe. 

Ik ben echt een vesten-freak. Zalig warm in de winter, de rest van het jaar draag ik ze als jas en tijdens frisse lenteavonden is een vest heerlijk om om je heen te slaan, bij de vuurkorf of barbecue. Naar dit lange vest van By-Bar heb ik (niet gelogen!) een jaar gekeken. Vorige week kocht ik 'm bij good old favourite webshop Perfectly Basics en echt: hij is boven verwachting. Heerlijk zacht (alsof je een dekentje om je heen slaat), met heel leuke en vooral ook praktische mouwen en het patroon op de achterkant is prachtig. Ik heb al veel complimentjes mogen ontvangen en echt: ik had 'm een jaar geleden al moeten kopen! Toppertje dus. Blij mee. 

Wat een heerlijke kleur, dit koraalroze vest
Wat een heerlijke kleur, dit koraalroze vest

Dit koraalroze vest van POM Amsterdam vind ik práchtig. Die kleur! Die aaibare look & feel! Die ruches op de mouwen, wat een leuk detail! Geweldig bij zo'n vrolijke, kleurrijke jurk van POM Amsterdam maar ook heel mooi bij juist een basic outfit. 

Helemaal on-trend: de kimono, zoals deze van American Vintage
Helemaal on-trend: de kimono, zoals deze van American Vintage

Mega on-trend is de kimono. En neuh, heus niet alleen weggelegd voor stunning Ibiza girls. De kimono is in zoveel versies te koop, er zit er vast eentje voor je bij. Van lang tot kort, met of zonder prints, franjes of andere tierlantijnen. Deze kimono Josephine is van American Vintage (altijd goed dus!) en spotte ik bij Own Club. Bescheiden maar opvallend. Chic en sophisticated, maar toch draagbaar en passend bij zo'n beetje elke outfit. 

't Is net kunst, dit origami vest
't Is net kunst, dit origami vest

Mocht je op zoek zijn naar een bijzonder exemplaar dat garant zal staan voor de nodige 'ooooh's' en 'aaaahs', check dan dit handgebreide origami-vest, gemaakt door mindful-docente Sarita Chan voor haar label Mindful Cactus en te koop bij het platform voor ambachtslieden Masters & Crafters. Wow. Echt waar: hoe bijzonder, de vlakjes die erin gelegd lijken te zijn. Hoe doet Sarita dat? Met het nodige vakmanschap, in elk geval. Geen goedkope aanschaf, maar een exemplaar waarvan je jarenlang plezier gaat hebben.

Vrolijk vest in geel van Je m'appelle
Vrolijk vest in geel van Je m'appelle

Op zoek naar een beetje kleur in je garderobe? Dit gele vest van Je m'appelle heeft alles: kleur, de juiste lengte, lekker zacht en super betaalbaar (van € 89,98 voor € 59,98). Echt leuk voor deze zomer, zo'n vrolijke eyecatcher!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)