5x warme plaids om 's avonds lekker lang mee buiten te zitten

Van House Doctor, gespot bij The Style Hunter
Van House Doctor, gespot bij The Style Hunter

Ook als het geen zomer meer is kan het: lekker buiten zitten. 's Avonds een lekker vuurtje aan, en onder een dekentje genieten van een warme kop koffie, lekker wijntje of gewoon leuk gezelschap. Echt - het is nog lang geen winter. Met deze plaids houd je het wel even vol.

Gespot bij The Style Hunter: dit prachtige plaid van House Doctor in ecru. Zó mooi! Tip: combineer het plaid met de andere plaids van House Doctor. Ook heel mooi om op te stapelen, of om bij elkaar in een mand te leggen.

Deens
Deens

Bij Deens.nl spotte ik een aantal heel fijne plaids die zo'n onvervalste Scandinavische uitstraling hebben. Dit koraalroze exemplaar is prachtig. Die kleur! Super! En dan dit geruite Sherpa plaid, voor echte koukleumen. Hij is voorzien van een ultrazachte en extra warme achterkant. Daar wil je meteen een hele stapel van!

Sissy-Boy
Sissy-Boy

Dit plaid van Sissy-Boy heb ik zelf ook: zó mooi! je kruipt er heerlijk onder weg. Gebruik je het plaid niet als dekentje? Dan is het heel decoratief in huis!

Naduvi
Naduvi

Kijk nou toch eens hoe megazacht dit plaid (het is er in meerdere kleuren) eruit ziet. We zagen het bij Naduvi en het leuke is... Het kost maar € 14,35! Wow, doe ons meteen een hele stapel van die zachte vrienden!

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)