5x stijlvolle bijzettafeltjes

5x stijlvolle bijzettafeltjes
5x stijlvolle bijzettafeltjes

Altijd handig om in de buurt te hebben: een bijzettafeltje. Voor je kopje thee, een boek, lampje of een mooie plant. We laten je hier een paar stijlvolle exemplaren zien.

Oh wow, bovenstaande bijzettafels Mae van Woood mogen direct onze kant op komen! Zo mooi, die organische vormen, die warme kleuren. En heel handig met een opstaand randje, want stoot je een keer een drankje om, dan druppelt het niet op je kleed. De lange lage tafel is er in de kleur coffee en de iets hogere tafel is er een donkere bruintint. Leuk om ze te combineren als salontafel, en los van elkaar zijn het prima bijzettafels.

Curved en Smoked van Urban Nature Culture bij By Nord
Curved en Smoked van Urban Nature Culture bij By Nord

Wij zijn dol op Urban Nature Culture. Klinkt exotisch, maar het is gewoon een Nederlands label. Nou ja, gewoon. Het is een te gek label label! Ze maken niet alleen prachtige items, ze streven er ook naar om zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame materialen en daar betalen ze de vakmensen die de producten maken een eerlijk loon voor. We zagen bij By Nord een aantal hele mooie bijzettafels in uiteenlopende vormen en materialen, zoals de compacte Curved -die wel iets wegheeft van een groot schaakstuk- en deze prachtige in al zijn eenvoud kruk Smoked.

Beetje boho, maar past in elk interieur
Beetje boho, maar past in elk interieur

Hartstikke handig is dit rotan bijzettafeltje, want het heeft namelijk twee etages. Bovenop zet je die mooie kaarsen en je chai latte en onderin leg je je favoriete tijdschriften, een dekentje of wat je ook maar bij de hand wilt hebben. Door het rotan heeft deze bijzettafel een beetje een boho uitstraling, maar eigenlijk past ie in elk interieur.

Speels en van metaal van K'Willeminhuis, gespot bij Studio Perspective
Speels en van metaal van K'Willeminhuis, gespot bij Studio Perspective

Kijk dan hoe tof deze metalen bijzettafels van K’willeminhuis zijn, die we gespot hebben bij Studio Perspective. De tafels worden allemaal met de hand gemaakt en hebben een industriële maar ook verfijnde uitstraling. De kleine, witte metalen tafeltjes zijn ideaal voor een plant of een mooi kunstwerk. De ronde schuiftafel is echt een allemansvriend Je kunt ‘m losstaand als salontafel gebruiken, maar door de het originele ontwerp dat open is aan één kant schuif je hem ook heel makkelijk over de bank heen. Super handig voor je kopje thee of wijntje als jij lekker op de bank ligt.

Mooie set voor een leuk prijsje bij Ippy's Woondeco
Mooie set voor een leuk prijsje bij Ippy's Woondeco

Wat een leuke set is dit. Deze bijzettafeltjes Nila van Woood hebben een speelse vorm, maar ogen toch ook minimalistische. Ze hebben grenen poten en een zwart afgewerkt essenhouten tafelblad en de een is net wat hoger dan de ander. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want je shopt deze set van twee in oktober met maar liefst 25% korting bij Ippys Woondeco voor nog geen € 45,-.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)