5x regenkleding om in te stralen

Altijd fashionable: een trenchcoat. Of ga je toch voor een kleurrijk jack?
Altijd fashionable: een trenchcoat. Of ga je toch voor een kleurrijk jack?

Een beetje regen kunnen we wel hebben met een gewone jas, maar als het met bakken uit de regen komt is het toch wel fijn om een echte waterdichte regenjas aan te trekken. Gelukkig is er super stijlvolle regenkleding en wij laten je onze favorieten zien. Kom maar op met die herfst!

Hip en happy
Of je nou op de fiets naar school of je werk gaat, een rondje met de hond loopt of neerstrijkt op een festival, je wilt het liefst zo droog mogelijk blijven. Hip in de Regen heeft voor elke gelegenheid regenkleding waarin fashion en functionaliteit samen komen. Dus ga gewoon voor die on trend trenchcoat, maar zorg er wel voor dat het een water- en winddicht exemplaar is zoals deze hierboven van Happy Rainy Days. En je wordt toch meteen vrolijke van de warme herfstkleuren van dit regenjack van Danefae. Lekker om te dragen op wisselvallige dagen of tijdens een wandeling door het bos. 

5x regenkleding om in te stralen
5x regenkleding om in te stralen

Cool printje
Hoe cool is deze leopard kiss regenponcho van Dripp rainwear! Daar zie ik zelfs onze puber nog in naar school fietsen. En ja, dat zegt heel wat. Gewoon mee in de matchende shopper en word je onderweg verrast door een regenbui, dan trek je de poncho over je jas aan. Zeker weten dat je droog blijft. De poncho’s en bijpassende regenbroeken van Dripp zijn ook nog eens duurzaam, want gemaakt van 100% gerecycled materiaal zoals PET-flessen.

Super lichtgewicht
Super lichtgewicht

Lichtgewicht
Deze regenjas is superlicht, en dan bedoel ik niet alleen de kleur. Deze unisex fishtail parka van Rains is perfect als tussenjas voor druilerige dagen of voor die lange ochtenden langs het sportveld met dreigende luchten op de achtergrond. Gaat het regenen, dan steek je je handen lekker in de ruime zakken, trek het fishtail koord aan en zet de ingebouwde pet op je hoofd. Zo houd je het nog wel even vol.

Regenjas en poncho in één
Regenjas en poncho in één

Toverjas
Ooooh deze vind ik echt super mooi! Check de kleur van deze regenjassen van Maium, gespot bij Perfectly Basics. De jassen zijn gebaseerd op de klassieke Macintosh uit 1824, maar uitgevoerd in de meest geavanceerde technieken van nu. Zo zijn ze gemaakt van biologisch en gerecycled materiaal en tover je ze in een handomdraai om in een regenponcho, waardoor je er makkelijk mee op de fiets kunt stappen. Super handig toch. O ja, goed om te weten dat deze regenjassen er ook in metallic zilver zijn, voor als je voor een meer opvallende look gaat.

Spelen in de regen
Spelen in de regen

Spelen in de regen
Nog eentje dan, maar wel een voor je mini me. Die moet natuurlijk ook enigszins droog op school aankomen. Dat gaat prima lukken in deze vrolijke colourblock regenjassen van Sissy-Boy. Combineer het met de kleurrijke regenlaarsjes van Bergstein en stampen in die plassen maar!

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)