5x prachtige sieraden en horloges als kerstcadeau

Sieraden met initialen
Sieraden met initialen

Een sieraad is áltijd een bijzonder cadeau om te geven, zeker voor Kerstmis. Deze exemplaren vallen vast en zeker in de smaak. En vind je het toch te persoonlijk, zo'n sieraad uitkiezen voort een ander? We sluiten af met een item dat altijd wel van pas komt...

Hoog genoteerd op de wensenlijstjes van velen: sieraden. Of het nu een armband, ketting, oorbellen of ring betreft: voor veel mensen hebben sieraden een diepere betekenis en is het eigenlijk veel leuker om te krijgen dan om het voor jezelf te kopen. Het is niet voor niets dat er zo vaak dit soort luxueuze pakjes onder de boom liggen! Ook horloges doen het vaak goed. Maar wat moet je nu kiezen? We helpen je met een paar heel mooie gifts. Zoals deze eerste, want oh... deze La Concorde Rachel 14 karaat rosé gouden initial armband van Isabel Bernard is toch echt práchtig. Je kiest zelf de juiste letter erbij, en je draagt je lief altijd bij je. Heel mooi en subtiel, geweldig om te combineren met meerdere armbanden en letters en check ook de andere sieraden uit de lijn, zoals de ketting. Heel eenvoudig en puur, maar toch zo symbolisch.  

Anna+Nina
Anna+Nina

Deze ketting is echt een sweetie. Hij is van Anna+Nina en het moet wel heel gek lopen wil je dit géén schatje vinden. De 925 sterling zilveren surreal world confetti ketting heet 'ie, en hij is bijzonder. Deze ketting is gemaakt van zilver en heeft daarna een verguld laagje gekregen. Mooi bij elke outfit!

Earparty giftset
Earparty giftset

Ook mooi: een 14-karaat gouden earparty giftset van Isabel Bernard. Het leuke is dat je ze samen kunt dragen (voor als de ontvanger twee gaatjes heeft), maar je kunt ze ook onafhankelijk van elkaar dragen. Zó mooi!

Garmin Smartwatch
Garmin Smartwatch

Dit is ook altijd een goed cadeau voor iemand die niet weet wat hij/zij moet vragen: een mooi horloge, of in het bijzonder: een smartwatch. Je kunt er echt alles mee, van betalen tot muziek luisteren, je mail checken of je sportieve activiteiten bijhouden. Wat we zo leuk vinden aan dit model van Garmin (dit is de venu Chrono Smartwatch) is dat deze voor zowel mannen als vrouwen geschikt is. Goede tip dus, om eens naar dit soort mooie en handige horloges te kijken.

Handige sieraden opbergbox
Handige sieraden opbergbox

Lastig om een keuze te maken? Dan is er nog altijd zoiets als een sieraden opbergbox. Zo fijn om te hebben. Niet alleen voor thuis om je sieraden netjes in op te bergen, maar ook als je op reis bent en je je sieraden niet wilt kwijtraken. Bij Brandfield vind je allerlei handige, chique en tijdloze opbergboxen. Nou, als het nu nog niet lukt om een geschikt cadeau te vinden...

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)