5x perfecte STAY HOME-outfit

Pippa Cardigan van By-Bar
Pippa Cardigan van By-Bar

En ineens kreeg het begrip #OOTD (voor de niet-Instagrammers onder ons: Outfit Of The Day) een heel andere lading. Want wat trek je aan als je de hele dag thuis werkt? Mijn tip (en ik kan het weten, met 20 jaar thuiswerkervaring): níet je pyjama. Ook geen high heels of strakke kleding. Wat dan wel? Iets leuks, iets waarin je je fijn voelt en dat comfortabel zit. Maar... dat er wél leuk uitziet. En zo'n outfit kun je natuurlijk gerust een paar dagen achter elkaar dragen - doe ik ook om mezelf bergen was te besparen. Ik ging op zoek naar outfits die juist nú ontzettend fijn zijn. En als straks het leven weer 'normaal' is? Ook dan zijn deze items fijne aanwinsten.

Eerst.dit.fantastische.vest. De Pippa Cardigan van By-Bar.nl. O... wat is 'ie mooi. Een groot cadeau voor jezelf. Om heerlijk in weg te kruipen. Om over een fijn shirt aan te trekken met een relaxte broek, straks met een short, in de winter over een shirt met lange mouwen, om die spaarzame wandeling mee te maken zodra de temperaturen ook wat hoger worden, of om in de luwte mee op je balkon of terras te zitten... Beautiful.

Stippenbroek en top = jumpsuit
Stippenbroek en top = jumpsuit

Deze vrolijkerd zag ik bij Plein Publique. De heerlijke relaxte stippenbroek LE PARIS (eigenlijk bestaat de print uit kleine vlekjes), gemaakt van 100% Italiaanse viscose. Dit is een natuurproduct dat je dus met een gerust hart kunt shoppen. Fijn: de tailleband is van elastiek. Héél welkom, nu we wat minder sporten :-) :-). Maar wat ik extra leuk vind: Plein Publique tipt deze broek met de top LE SAGE in dezelfde print. Ik dacht eerst een jumpsuit te zien, maar nee - het zijn twee losse delen. Zoveel slimmer eigenlijk dan een jumpsuit. Dit geeft hetzelfde effect: zo'n tof pak, maar het is een stuk handiger als je naar het toilet gaat (owwww dat probleem kennen alle jumpsuit-lovers) en het is veel beter te combineren. Want deze broek doet het ook fantastisch met een effen top, en het topje doet het weer heel leuk op een zwart rokje, een jeans of een short. Nouja, je hoort het: ik ben enthousiast.

Multifunctioneel
Multifunctioneel

Re-born (what's in a name) maakt prachtige duurzame sportkleding die je ook voor en na het sporten prima kunt dragen. Deze witte sweater vind ik al heel lang heel mooi. Ook dit exemplaar is duurzaam gemaakt, en zo'n sweater is multifunctioneel dus daar ga je jaren plezier van hebben. Fijn op een relaxte broek, mooi op een jeans, heerlijk als je je work-out doet of als je net met je yoga-sessie bent begonnen en nog even moet opwarmen.

Lekker comfy
Lekker comfy

Een perfecte alleskunner is deze broek in travelstof van Zusss.nl. Hij is super comfy, maar door de naad aan de voorkant zie je er toch verzorgd in uit. Hij is wat ruimer in de taille (fijn!) en wat smaller waar het kan. Oja, en hij kreukt dus niet. Heel handig als we straks weer op pad gaan... want dit is natuurlijk sowieso een heel fijne broek. Met de bijpassende top ben je helemaal klaar voor another day at the home-office.

Emilie pique pant
Emilie pique pant

Emily pique pant heet deze fijne broek van By-Bar is een mooie zomerse tint. gemaakt van een mix van katoen en linnen, en dankzij de elastieken taiileband heel comfortabel en sportief.  

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)